Την πίτα του κόβει ο Γ.Σ. Χαλανδρίου στις 15/2
Αθλητισμός

Την πίτα του κόβει ο Γ.Σ. Χαλανδρίου στις 15/2

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 13:00, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Β. Λάκη «Campeon» (3η Πάροδος Φραγκοκκλησιάς, Μαρούσι) οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου (μπάσκετ, στίβος, βόλεϊ, τένις) θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα, ενώ στο πνεύμα των ημερών προβλέπεται και η ανάλογη αποκριάτικη αμφίεση.

Ακόμα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν αθλητές, αθλήτριες, προπονητές αλλά και μέλη που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τον Γ.Σ. Χαλανδρίου, καθώς και άνθρωποι που έχουν συμβάλλει στη γενικότερη προβολή του αθλητισμού με την παρουσία τους.

Οι προσκλήσεις κοστίζουν 10 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνουν μπουφέ με:

  • σαλάτες
  • πίτσα
  • σουβλάκια
  • hot dog.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν προσκλήσεις αποκλειστικά από τους υπεύθυνους των τμημάτων, με σφραγίδα του Συλλόγου και συγκεκριμένη αρίθμηση, ανάλογα με το τμήμα.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ο Σύλλογος παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους, όπως επιβεβαιώσουν στους υπεύθυνους των τμημάτων την παρουσία τους μέχρι και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, αγοράζοντας προσκλήσεις προκειμένου να υπολογιστεί ο αριθμός των ατόμων στην αίθουσα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου «Σας περιμένουμε όλους και όλες!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet