Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου απευθύνει ένα πολύ μεγάλο και θερμό «ευχαριστώ» στα μέλη του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά να συμμετέχουν στην 1η Γενική Συνέλευση και τις εκλογικές διαδικασίες, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον σύλλογο, η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του, Καρελλά 22, Χαλάνδρι, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, λόγω της πανδημίας.

«Η προσέλευση του κόσμου και η στήριξη του προς τον σύλλογο μας ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Η αθρόα συμμετοχή των μελών μας και οι (29) νέες εγγραφές αναδεικνύουν την ανάγκη που έχει η πόλη μας για έναν δυνατό Πεζοπορικό Σύλλογο» σημειώνουν οι πεζοπόροι.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες και συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Μανίκας Σωτήρης.
  • Αντιπρόεδρος : Σπανουδάκης Γεώργιος.
  • Γεν. γραμματέας & υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Πετράκου Σταυρούλα.
  • Αν. γραμματέας & υπεύθυνος Πολιτισμού: Θάνος Γεώργιος.
  • Ταμίας: Ζήσογλου Μαργαρίτα.
  • Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής: Μουρίκη Νατάσσα.
  • Υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης: Μαγουλάς Φώτης.
  • Αναπληρωματικά Μέλη: Θώδης Γεώργιος, Κανακάρη Αγγελική, Σπυρόπουλος Παναγιώτης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Δεροζέρη Καλλιόπη, Καππάτου Σοφία και Καραπούλιος Αθανάσιος και αναπληρωματικός ο Μπαϊμπάς Νίκος.

«Υποσχόμαστε σε όλους όσους στήριξαν την μέχρι σήμερα προσπάθειά μας ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας, διοργανώνοντας αξέχαστες πεζοπορικές εμπειρίες και εμπλουτίζοντας τις δράσεις μας σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας» καταλήγει ο σύλλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet