Χαλάνδρι: Αγώνας αλληλεγγύης για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Μάνδρας
Αθλητισμός

Χαλάνδρι: Αγώνας αλληλεγγύης για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Μάνδρας

Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, για τη στήριξη των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 17:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας».

Αγώνας αλληλεγγύης για τη στήριξη των κατοίκων της Μάνδρας

Το τουρνουά αλληλεγγύης για τη στήριξη των πληγέντων του Δήμου Μάνδρας Αττικής διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι Χαλανδρίου: Α.Ε. Χαλανδρίου, Ατρόμητος Χαλανδρίου, Απόλλων Χαλανδρίου, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βράχος Βριλησσού,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αργώ» και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου, καθώς και παλαίμαχοι διαιτητές.

Σκοπός της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα ελαιολάδου του ενός λίτρου, η οποία θα διατεθεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μάνδρας.

Η είσοδος στο Στάδιο για την παρακολούθηση του αγώνα θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες και ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν προκειμένου για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6819350.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet