Χαλάνδρι σε Δράση: Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Χαλάνδρι σε Δράση: Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Χαλανδρίου

Τη γυναικεία ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου συγχαίρει για τη συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Μπάσκετ Γυναικών και την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά: «Μπορεί να μην πήραμε τελικά το κύπελλο, αλλά η προσπάθεια αυτή μετά από μία χρονιά σκληρής δουλειάς από όλα τα στελέχη της ομάδας αναβαθμίζει το γυναικείο μπάσκετ της πόλης και γίνεται ακόμα περισσότερο πόλος έλξης για τις νέες της περιοχής ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά το αγαπημένο στην Ελλάδα άθλημα του μπάσκετ.

Ο αθλητισμός στο Χαλάνδρι χρειάζεται ακόμα περισσότερη στήριξη, ακόμα περισσότερη προσοχή. Χρειάζεται τη συμβολή όλων μας και χρειάζεται την κάθε βοήθεια που μπορεί η δημοτική αρχή να προσφέρει.

Η παράταξή μας Χαλάνδρι σε Δράση, όπως έχουμε αναφέρει και στις υπόλοιπες επιτυχίες των ομάδων στην πόλη μας, θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης του αθλητισμού στο Χαλάνδρι μας και ήδη επεξεργαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης του ενόψει και των δημοτικών εκλογών του 2023».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet