«Χαλάνδρι Bravo 2022»: Η καρδιά του αθλητισμού… χτύπησε για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να συνεχίσει για πολύ
Αθλητισμός

«Χαλάνδρι Bravo 2022»: Η καρδιά του αθλητισμού… χτύπησε για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να συνεχίσει για πολύ

Στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» το Σάββατο 18 Ιουνίου… χτύπησε η καρδιά του αθλητισμού στο Χαλάνδρι. Δεκάδες μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, μέλη των αθλητικών σωματείων της πόλης, συμμετέχοντες στα προγράμματα άθλησης του Δήμου, γυμναστές, αλλά και γονείς συναντήθηκαν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού «Χαλάνδρι Bravo 2022», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη, με στόχο να γίνει θεσμός.

Οι παριστάμενοι απόλαυσαν φιλικούς αγώνες μεταξύ των τοπικών σωματείων σε σειρά από αθλήματα (μίνι τένις, καλαθοσφαίριση, βόλεϊ, ποδόσφαιρο κ.ά.), επιδείξεις (στίβος, κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση, ρυθμική, κολύμβηση για ανάπηρα άτομα κ.ά.) και βέβαια βραβεύσεις όλων όσοι συμμετείχαν. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους, χάρηκαν με τη χαρά τους και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Εκτός από τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, βραβεύτηκαν επίσης οι 58 μαθητές/μαθήτριες που διακρίθηκαν το 2021 σε πανελλήνιους αγώνες, ενώ τιμήθηκαν δύο αθλητές,ο ποδηλάτης Κώστας Βουγιούκας, για την επιτυχία του στο Everesting Challenge-ανεβοκατέβηκε με το ποδήλατό του το Λυκαβηττό 17 φορές, προκειμένου να συμπληρώσει το υψόμετρο του Everest (8.848 μέτρα)- και ο ηθοποιός – δρομέας Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος διένυσε 2.421 χλμ. από την Πνύκα έως τη Γλασκώβη, δίνοντας το δικό του μήνυμα στη διάσκεψη για το κλίμα.

Τα μετάλλια και βραβεία απένειμαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Κρίστη Αγαπητού, Μάνος Κρανίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και ο δημιουργός Αλέξανδρος Θεοχαράτος, ο οποίος φιλοτέχνησε με την ομάδα του, τα 13 graffiti που κοσμούν εξωτερικά το αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας».

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες/ουσες, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής τόνισε ότι «για πρώτη φορά, η πόλη τιμά τους μαθητές/τριες των σχολείων σε μία διοργάνωση που θα γίνει θεσμός για το Χαλάνδρι», προσθέτοντας: «Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε τη δουλειά που γίνεται στο μαζικό αλλά και στο σωματειακό αθλητισμό».

Επισήμανε, επίσης, «ότι από το 2014 που ανέλαβε η σημερινή δημοτική Αρχή, ο αθλητισμός στην πόλη βρήκε τη θέση που του αξίζει, αναφερόμενος στην πλήρη ανακαίνιση και αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην τοποθέτηση συστήματος γεωθερμίας στο αθλητικό κέντρο “Ν. Πέρκιζας”, στη στήριξη των αθλητικών σωματείων καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, στην ενίσχυση της προσβασιμότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, στη εκπόνησηειδικών προγραμμάτων γυμναστικής και κολύμβησης για ανάπηρα άτομα, αλλά και στη δημιουργία ενός ακόμα αθλητικού πολυχώρου,στην περιοχή του Πατήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet