Ανυπομονεί για το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς ο Απόλλων Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ανυπομονεί για το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς ο Απόλλων Χαλανδρίου

Λίγες μέρες πριν την έναρξη προετοιμασίας του Απόλλωνα Χαλανδρίου (16/8), υπό την τεχνική ηγεσία του Χρήστου Βλάχου, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ανυπομονησία, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του αρχηγού, Γιώργου Γαλανόπουλου.

Από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, πλέον, παίκτες της ομάδας, ο 26χρονος Γιώργος Γαλανόπουλος θα ηγηθεί των προσπαθειών του Απόλλωνα και φαίνεται να έχει αντιληφθεί πλήρως τον ρόλο του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο «Γαλανό», που ήδη προπονείται ατομικά για να βρεθεί σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση πριν την επίσημη πρώτη, άνοιξε την καρδιά του στο apollonhalandriou.gr, σημειώνοντας:

«Είναι δύσκολη χρονιά χωρίς τον Φίλιππο Κοτσαύτη με το 4, αλλά θα παλέψει όλη η ομάδα για το καλύτερο. Ο Απόλλων Χαλανδρίου πρέπει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθηνών, για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες να καταλάβουμε ότι μόνο μέσα από τη δουλειά στην προπόνηση και το δέσιμο μεταξύ μας μπορεί να γίνει αυτό.

Έχουμε καινούργιο προπονητή και κάποια νέα παιδιά από την ακαδημία, συν δυο-τρεις μεταγραφικές προσθήκες, και θα πρέπει όλοι μαζί να συγκεντρωθούμε στους στόχους του Συλλόγου και να δουλέψουμε για να τους εκπληρώσουμε. Έχουμε δίπλα μας τη διοίκηση για ό,τι χρειαστούμε και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον Απόλλωνα και έτσι θα έρθει το αποτέλεσμα. Καλή χρονιά και υγεία σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet