Νίκη επί της Ένωσης Βοτανικού για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Νίκη επί της Ένωσης Βοτανικού για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

«Με ορισμένα λάθη και κάποια κενά διαστήματα, φυσιολογικά για την εποχή, αλλά με συγκεκριμένο πλάνο, καλά τρεξίματα για το σημείο που βρισκόμαστε και, πάνω απ΄ όλα, πολλή και καλή διάθεση απ΄ όλους τους παίκτες, ο απολογισμός του δεύτερου φιλικού κρίνεται θετικός, άσχετα με το αποτέλεσμα».

Με αυτόν το τρόπο σχολιάζει ο Απόλλων Χαλανδρίου στο facebook την εμφάνιση της ομάδας στη δεύτερη αναμέτρηση που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με την Ένωση Βοτανικού, η οποία έληξη με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Αυτή τη φορά το ματς είχε διάρκεια 80 λεπτών και ο Απόλλων σημείωσε δύο υπέροχα τέρματα, με τους Γιώργο Γαλανόπουλο και Μάνο Κανδεράκη, ενώ είχε δύο δοκάρια, με Στέλιο Μήτρου και Σταύρο Συγγρό, καθώς και άλλες καθαρές ευκαιρίες, βγάζοντας πολλές επιθετικές αρετές.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, η σκληρή δουλειά όμως συνεχίζεται, ακόμα άλλωστε βρισκόμαστε στα μισά της προετοιμασίας. Ακολουθούν δύο πολύ δυνατά φιλικά με ομάδες ανώτερης κατηγορίας, Πανερυθραϊκό και Χολαργό, όπου θα μετρήσουμε δυνάμεις» καταλήγει η σχετική ανάρτηση της ομάδας στον λογαριασμό της στο facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet