15(!) γκολ από τους Παίδες και Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

15(!) γκολ από τους Παίδες και Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με συνολικά 15(!) γκολ «φιλοδώρησαν» τους αντιπάλους τους οι ομάδες Παίδων και Νέων του Απόλλων Χαλανδρίου στις πρεμιέρες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, οι αγώνες εξελίχθηκαν ως εξής:

Απόλλων – Ηλυσιακός 9-0

Εντυπωσιακό μπάσιμο για την ομάδα Παίδων του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και ευρεία νίκη επί του Ηλυσιακού.

Η επί δύο σερί χρονιές πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων έχει μόνο 4 παιδιά από το περσινό έμψυχο δυναμικό, ωστόσο φαίνεται ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση απ΄ όλα τα παιδιά, με βασικό στοιχείο, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το συνεχόμενο πρέσινγκ και το μεγάλο και ομοιόμορφο ρόστερ.

Μέχρι το 20ό λεπτό οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν με διάθεση και κρατούσαν το 0-0, από τη στιγμή όμως που άνοιξε το σκορ, άρχισε να φαίνεται η κούραση και η απογοήτευσή τους και πήρε έτσι αυτές τις διαστάσεις.

Τα γκολ σημείωσαν οι Πανδής, Χαραλάμπους (2), Νίκας (2), Βουγιουκλάκης, Δασκαλάκης, Βλασσόπουλος (2). Τα περισσότερα έπειτα από οργανωμένες επιθέσεις, με τους μικρούς του Αντώνη Ταβερνάρη πολύ ήρεμους και πειθαρχημένους αγωνιστικά.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσαφούρος, Τσιπισής, Παπαθανάσης, Μαζέτας, Ντίνης, Χατζής, Δασκαλάκης, Βουγιουκλάκης, Χαραλάμπους, Πανδής, Αλεξανδράκης.

Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι Βλασσόπουλος, Νίκας, Σκόντζος, Σαραντόπουλος, Λαφιάτης.

Απόλλων – Παράδεισος 6-2

Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Νέους του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Αν εξαιρεθεί το πρώτο 15λεπτο, στο οποίο η ομάδα ήταν «μαγκωμένη» και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο υπόλοιπο διάστημα οι διαφορές των δύο αντιπάλων ήταν εμφανείς και αποτυπώθηκαν στο τελικό 6-2.

Αρκετά καλή εμφάνιση, καλή αρχή, ωστόσο το τμήμα χρήζει ακόμα δουλειάς και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα έπαιξε με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Συγγρού, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Τα γκολ σημείωσαν Συγγρός (2), Κούρος, Τσεσμελής, Παπαδάκης και Κρόι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρτσακλής, Χρηστάκης, Οικονόμου, Θεοδωρακόπουλος, Κανέλλος, Τσεσμελής, Κούρος, Κρόι, Παπαδάκης, Καραούζας Παναγιώτης, Συγγρός.

Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Σαράντος, Ανδρινόπουλος, Νικολαΐδης, Κέφης, Σπανός, Αλεξανδράκης, Καραούζας Παντελής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet