Αποχαιρέτισε το Κύπελλο ΕΠΣΑ ο Απόλλων Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Αποχαιρέτισε το Κύπελλο ΕΠΣΑ ο Απόλλων Χαλανδρίου

Υποκύπτοντας την ανωτερότητα του Αιγάλεω, ο Απόλλων Χαλανδρίου αποχαιρέτισε τη διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 4-0.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 2΄ όταν από κόρνερ του Τζανέτου ο Κοκκιναράς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 16΄ ο Βάσος εκτέλεσε… πονηρά το κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του, όμως κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 20′ ο Κοκκιναράς δέχτηκε κράτημα εντός περιοχής, χωρίς ωστόσο αν υποδειχθεί κάποια παράβαση. Στο 23΄ έγινε κομπίνα ανάμεσα στον Σταύρου και τον Κοκκιναρά με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ.

Η αρχή του «χορού» των γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε στο 26΄, με τον Λοϊζίδη, για να ολοκληρωθεί, σε ό,τι αφορά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βαγγέλη Αραμπαντζή στο 37΄.

Στο 62΄ ο Αλέξανδρος Ρούσσος τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 74΄ ο ίδιος παίκτης έστειλε για τέταρτη και τελευταία φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μανώλη Κτενιαδάκη.

Στο 37′ ο Αραμπατζής με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 για να έρθει η λήξη του α’ μέρους.

Αιγάλεω (Μάρκος Μαυροματης): Βαμβακάς, Ναυπλιώτης, Ταμπακης, Μεταλλινος (60′ Κωτσερίδης), Αρβανίτης, Λοιζίδης, Τζανετος (9′ λ.τρ Σταύρου), Βασος, Αραμπατζης, Ρουσσος, Κοκκιναρας (60′ Πανίδης).

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Κτενιαδάκης, Βειζάι (29′ λ.τρ. Αρτσάνος), Κανέλλος, Παναγιώτου, Αντωνόπουλος, Γογγολίδης, Σταματής (46′ Κανδεράκης), Γαλανόπουλος,  Παπουτσής (46′ Μητρου), Μπαρδής, Συγγρος.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet