Διπλό του Απόλλωνα επί του καλύτερου ΠΟΨ
Αθλητισμός

Διπλό του Απόλλωνα επί του καλύτερου ΠΟΨ

Δυσκολότερα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ επιβλήθηκε ο Απόλλων Χαλανδρίου του τυπικά γηπεδούχου Π.Ο. Ψυχικού στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου το Σάββατο 1/10, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι ήταν για μεγάλο διάστημα αμφίρροπο, ενώ το πρώτο γκολ για τους «Χαλανδραίους» ήρθε στο 78΄, όταν η ασθενής απόκρουση του Χρανιώτη σε κτύπημα φάουλ του Γαλανόπουλου έδωσε την ευκαιρία στον Β. Κούκο να στείλει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Οι παίκτες του Ψυχικού αντέδρασαν και προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, η οποία παραλίγο να έρθει στο 87΄ αλλά το πλασέ του Πετρουτσέα κατέληξε στο δοκάρι του Σύρακα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλων Χαλανδρίου βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες, αφού ο Γαλανόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά αυτό δεν έδειξε να στοιχίζει στην ομάδα του Χρ. Βλάχου, η οποία στο 92΄ των καθυστερήσεων, αξιοποιώντας λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, διπλασίασε με τον Οικονομόπουλο τα τέρματά της.

«Η καλή εμφάνιση της πρεμιέρας, ανταμείφθηκε με έναν βαθμό. Η σημερινή μέτρια, με τρεις… Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο!» σχολιάζει η ομάδα του Χαλανδρίου στον λογαριασμό της στο facebook, για να προσθέσει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο ΠΟΨ είχε καλύτερες ευκαιρίες, κυριαρχώντας στις στημένες φάσεις, ο Απόλλων όμως είχε την ουσία και πήρε τη σημαντική νίκη».

Διαιτητές: Σχίζας, Τσατσούλης – Τζαβέλλας

Π.Ο. Ψυχικού (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Ζιλάλι, Καπάνταης (82΄ Μπέγκα), Κωνσταντάτος, Παπαδόπουλος, Μπραχιμλάρι, Γούλας (69΄ Παπαπέτρου), Καρυστινός, Περουτσέας, Ναστούλης (66΄ Κουκουμαφτσής), Σφήκας

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κανέλλος (46΄ Αρτσάνος), Λυμπερόπουλος, Θ. Κούκος (46΄ Αντωνόπουλος), Κανδεράκης, Σταμάτης (68΄ Β. Κούκος), Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου, Παπουτσής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet