«Στραβοπάτησε» το Χαλάνδρι στην πέμπτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στον Αθηναϊκό και έτσι παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Πανερυθραϊκό και Αγια Παρασκευή, με την τελευταία ωστόσο να έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Πάντως, οι «Χαλανδραίοι» θα μπορούσε να ειπωθεί ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα, αφού στο 38΄ μετά από φάουλ του Τζώρτζη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Λιάπα, ενώ το δοκάρι σημάδεψε και στο 70΄ ο Καγιώργης, αλλά στην επαναφορά ο Παπάζογλου έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, οι παίκτες των Βορείων Προαστίων χάρηκαν το γκολ μόλις για λίγα λεπτά, αφού στο 79΄ το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους για χέρι του Θανόπουλου μετέτρεψε στο γκολ της ισοφάρισης ο Μοροσάνου.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Σταύρογλου – Γούναρης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Φ., Μερτής (80’ Κατσιούλης Α.), Βέρας (60’ Φελέκης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Καγιώργης, Τζώρτζης (72’ Ζούνα), Παπάζογλου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Ζαφειράτος, Κοντογιάννης, Παπαγερίδης, Χατζής (72’ Παριανός), Μοροσάνου, Πετριτάι (55’ Κιουτάκ), Γούλας, Ταλαμπέκος, Κρασώνης, Τζαβέλας (68’ Μπότης).