Βραβεία για Νηρέα στην «25th Heliopolis Synchro – International tournament & water polo»
Αθλητισμός

Βραβεία για Νηρέα στην «25th Heliopolis Synchro – International tournament & water polo»

Με τις αποσκευές γεμάτες βραβεία, διακρίσεις και σπουδαίες εμπειρίες επιστρέφει η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Νηρέα Χαλανδρίου από τη διεθνή διοργάνωση «25th Heliopolis Synchro – International tournament & water polo» που διοργάνωσε στο Κάιρο η τοπική ομάδα.

Οι εμφανίσεις των κοριτσιών, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ήταν σπουδαίες, ικανοποιώντας τις προπονήτριες της ομάδας Χριστίνα Θαλασσινίδου και Ελένη Γεωργίου, που συνόδευαν την αποστολή, ενώ τα αποτελέσματα στο σόλο, το ομαδικό και το ντουέτο έφεραν τον Νηρέα Χαλανδρίου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς, μόλις 4 πίσω από την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Αναλυτικά στο σόλο η Βαλεντίνα Φαραντούρη «άγγιξε» την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 153.054 βαθμούς έναντι των 153.136 της Σλοβένας Miskechova. Ό,τι δεν κατάφερε όμως στο σόλο, το πέτυχε στο ντουέτο όπου μαζί με την Ιφιγένεια Δίπλα ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 151.777 βαθμούς.

Τέλος, στο ομαδικό τα κορίτσια του Νηρέα κατέκτησαν την τρίτη θέση με τις Φαραντούρη Βαλεντίνα, Δίπλα Ιφιγένεια, Γκουζούνα Ελευθερία, Γκουζούνα Βασιλεία, Χρυσοβέργη Βικτωρία, Σινανάη Γεωργία, Παπαδοπούλου Ευγενία και Τσαγκαρογιάννη Μαρία να συγκεντρώνουν 140.236 βαθμούς, πίσω μόνο από από τη Σλοβενία και τη διοργανώτρια Heliopolis.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet