Με άνεση 4-0 τον Μικρασιατικό οι Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Με άνεση 4-0 τον Μικρασιατικό οι Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με το άνετο 4-0 πέρασε από την Καισαριανή η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα, σημειώνοντας έτσι την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης, ακόμη κι έτσι όμως ο Απόλλων, εκτός από τα τέσσερα γκολ, είχε τουλάχιστον ακόμα πέντε καθαρές ευκαιρίες και χωρίς να κάνει το καλύτερό του ματς, θα μπορούσε να φτάσει τον δείκτη του σκορ ψηλότερα.

Σωματικά δυνατοί οι γηπεδούχοι του Μικρασιατικού, απείλησαν σε μια-δυο περιπτώσεις στην αρχή, αλλά ο Τσαφούρος ανταποκρίθηκε θετικά. Το 0-1 έγινε στο 15΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξανδράκης και αξιοποίησε ο Χατζής, ενώ στο 28΄, έπειτα από ασίστ του Δασκαλάκη, ο Χαραλάμπους πέρασε και τον τερματοφύλακα γράφοντας το 0-2.

Το στενό γήπεδο δεν βόλευε την ομάδα μας, που έχει συνηθίσει να παίζει από τα άκρα, ωστόσο πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο β΄ μέρος, με νέο πέναλτι του Χατζή στο 45΄ (πάλι το κέρδισε ο Αλεξανδράκης) και με ατομική ενέργεια του Βλασσόπουλου στο 60΄.

Σε επίπεδα κυκλοφορίας μπάλας οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλες διαφορές, η δική μας όμως ήταν αυτή που έβγαζε τελικές (είχαμε και δύο δοκάρια σε σουτ των Βουγιουκλάκη και Πανδή) και έφτασε στην εύκολη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσαφούρος, Τσιπίσης, Μίσιος, Παστρικός, Μαζέτας, Χατζής, Αλεξανδράκης, Βουγιουκλάκης, Δασκαλάκης, Πανδής, Παπαθανάσης.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Χαραλάμπους, Βλασσόπουλος, Αλαφοστέργιος, Σκόντζος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet