Στα πέναλτι χάθηκε η πρόκριση στο κύπελλο ΕΣΠΑ για το Χαλάνδρι
Αθλητισμός

Στα πέναλτι χάθηκε η πρόκριση στο κύπελλο ΕΣΠΑ για το Χαλάνδρι

Στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι το Χαλάνδρι αποχαιρέτισε για φέτος το κύπελλο ΕΠΣΑ, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Χαϊδαρίου με 4-2.

Τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και η παράταση, έληξαν «άσφαιρες», παρά τις πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν και από τις δύο ομάδες, οι οποίες μοιράστηκαν τα ημίχρονα.

Έτσι, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά η εξ επαφής κεφαλιά του Σαλαπάτα στο 42΄ πέρασε άουτ, ενώ στο 57΄ ο Σακελλαρίου βρέθηκε απέναντι στον Θ. Κατσιούλη, χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά των «Χαλανδραίων» να απειλήσουν, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 93΄ όταν η κεφαλιά του Αμανατίδη αποκρούστηκε από τον Μίχο και το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ του Χαϊδαρίου εξουδετέρωσε το γυριστό σουτ του Τσίτσαρη.

Στην παράταση το Χαλάνδρι βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Θανόπουλου «σταμάτησε» στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στη συνέχεια την πρωτοβουλία την πήρε το Χαϊδάρι το οποίο απείλησε στο 119’ με κεφαλιά του Πανταζόπουλου και τους αμυντικούς του Χαλανδρίου να βγάζουν άμυνα πάνω στη γραμμή, ενώ στο 112΄ κεφαλιά του Αλεβίζου βρήκε το δοκάρι.

Μοιραία ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι παίκτες του Χαϊδαρίου αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι.

Η σειρά των πέναλτι: Κοτσολάκος 1-0, Καρακάσης οριζόντιο δοκάρι, Μουρεζίνης 2-0, Τσίτσαρης 2-1, Γιαννουλάκης απέκρουσε ο Θ. Κατσιούλης, Φελέκης απέκρουσε ο Μίχος, Πανταζόπουλος 3-1, Ζούνα 3-2, Αλεβίζος 4-2.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κουτσογιάννος – Νιδριώτης

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Μπούσκος, Πανταζόπουλος, Ροκάκης, Σακελλαρίου, Χριστούλης (99΄ Κοτσολάκος), Σαλαπάτας (101΄ Γεωργοπάλης), Φουκαράς (67΄ Μουρεζίνης), Πέτρο.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Βέρρας (109΄ Σταυρόπουλος), Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς, Φελέκης, Τσουπάνος (46΄ Τσίτσαρης), Κατσούλης Α., Κανέλλος (74΄ Καγιώργης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet