Ήττα για τον Φ.Ο. Τούφας με 71-64 από την Ίριδα Πετρούπολης
Αθλητισμός

Ήττα για τον Φ.Ο. Τούφας με 71-64 από την Ίριδα Πετρούπολης

Δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα έδωσε η ομάδα Ανδρών του Φ.Ο. Τούφας απέναντι στην Ίριδα Πετρούπολης για την τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 71-64.

Η ομάδα του Χαλανδρίου, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου ήταν σχεδόν συνέχεια μπροστά στο σκορ, κυνηγούσε όλες τις φάσεις κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 23-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μπήκε το ίδιο καλά μέχρι τα μέσα περίπου, όπου το σκορ ήταν 24-30. Από ΄κει και πέρα άρχισε να απασχολείται πολύ με κάποιες λάθος αποφάσεις των διαιτητών με αποτέλεσμα να χάσει τη συγκέντρωσή της και να γίνει ένα σερί 16-4 και να κλείσει το ημίχρονο 40-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Τούφας δεν ήταν καλοί, έχασαν τις περισσότερες μάχες στα ριμπάουντ, χαλάρωσαν στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούν πολλά εύκολα καλάθια με διείσδυση και λέι απ, ενώ αντίθετα στην επίθεση ήταν αρκετά άστοχοι, εξαιτίας του εκνευρισμού που συνέχισε να υπάρχει στην ομάδα. Στο τελευταίο λεπτό πίεσαν πολύ προκειμένου να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet