1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα για τα αγωνιστικά τμήματα του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα για τα αγωνιστικά τμήματα του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Νικηφόρα συνέχισαν οι Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο σχετικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, σε αντίθεση με τους Νέους που παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στα Μελίσσια. Στο Respect Cup η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου ηττήθηκε από την Ηλυσιακό με 1-0.

Τα αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πρωτάθλημα Νέων: Απόλλων Χαλανδρίου – Μελίσσια 0-0

Ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησαν οι Νέοι στα Μελίσσια. Δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί η ομάδα Νέων του Απόλλωνα και παρότι βάσει ευκαιριών ήταν πιο κοντά στη νίκη από τον αντίπαλο, περιορίστηκε στο «στείρο» 0-0.

Ο Απόλλων είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, τουλάχιστον πέντε καθαρές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων δύο δοκάρια με Αλεξανδράκη στο α΄ μέρος και Κέφη στο β΄, ήταν ανώτερος σε όλα και δεν απειλήθηκε, όμως του έλειψε η ουσία.

Ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ωστόσο ξέρει και ο ίδιος ότι η ομάδα του μπορεί πολλά περισσότερα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Σπανός, Σαράντος, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντελής, Τσεσμελής, Καραούζας Πάνος, Κούρος, Στεργιώτης, Αλεξανδράκης, Παπαδάκης.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Κέφης, Χρηστάκης, Κρόι, Νικολαΐδης, Σκόντζος, Γεωργούτσος.

Respect Cup: Ηλυσιακός – Απόλλων Χαλανδρίου 1-0

Εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό περιελάμβανε η 3η αγωνιστική του Respect Cup για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έπαιρναν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν σε δυο-τρεις περιπτώσεις, με τον Βασσάλο να αποκρούει εντυπωσιακά κεφαλιά εξ επαφής στο 33ο λεπτό. Την ίδια ώρα, ο Απόλλων δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο 40λεπτο, όπου οι παίκτες του Μάνου Κτενιαδάκη ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν καλύτερες επιλογές και υπομονή με την μπάλα στα πόδια τους, φτάνοντας ορθολογικά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο σε 4-5 περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Στον αντίποδα, ο Ηλυσιακός δεν απειλούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπου υπήρξε συνολική αδράνεια σε στημένη φάση, με τους γηπεδούχους να παίρνουν έτσι τη νίκη με 1-0.

Σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι η ομάδα των Βορείων Προαστίων στάθηκε καλά, έτρεξε και προσπάθησε πολύ, στο τέλος έμεινε πικρή γεύση όμως, για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Σαντοριναίος, Μέντζος, Δημητράκος, Παπακωνσταντής, Μητρόπουλος, Κιτσόπουλος, Κρητικάκης, Χαρλαύτης, Ράππος, Νικολόπουλος.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Κέφης, Ηλιόπουλος, Σκόντζος, Παπαγεωργίου.

Πρωτάθλημα Παίδων: Απόλλων – Χαραυγιακός 6-0

Έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα επιβλήθηκε 6-0 της αντίστοιχης του Χαραυγιακού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τον Απόλλωνα, οργανωμένες προσπάθειες, συνδυασμοί, πολύ τρέξιμο, ομαδικότητα, όλα τα στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις, έτσι είχε κάθε λόγο ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης να δηλώνει ευχαριστημένος μετά το παιχνίδι.

Εκτός από τα έξι γκολ, που ήταν όλα προϊόντα συνεργασιών, η ομάδα κατέγραψε ακόμα πολλές τελικές, χωρίς να υπάρχει παίκτης που να υστέρησε. Ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές, για τους επί δύο σερί χρόνια πρωταθλητές, με τον συντελεστή τερμάτων να ανεβαίνει στο 27-2.

Σκόραραν οι Αλεξανδράκης (13΄, 28΄), Χατζής (23΄), Δασκαλάκης (31΄), Βουγιουκλάκης (39΄) και Ζυγομήτρος (68΄).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσαφούρος, Τσιπίσης, Παπαθανάσης, Ντίνης, Μαζέτας, Χατζής, Αλεξανδράκης, Βουγιουκλάκης, Δασκαλάκης, Πανδής, Χαραλάμπους.

Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Βλασσόπουλος, Λαφιατής, Ζυγομήτρος, Ψυκαράκης Γιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet