«Λευκές» ισοπαλίες για Νέους και Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

«Λευκές» ισοπαλίες για Νέους και Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου

«Λευκές» ισοπαλίες για τους Νέους και τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου στις τελευταίες αγωνιστικές για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, απέναντι σε Α.Ο. Βριλησσίων και Γ.Σ. Αργυρούπολης.

Ακολουθεί η περιγραφή των αγώνων, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Απόλλων – Βριλήσσια 0-0

Δεύτερη ισοπαλία 0-0 για τους Νέους του Απόλλωνα, αυτή τη φορά υποδεχόμενοι τον Α.Ο. Βριλησσίων.

Σε ένα παιχνίδι που είχε παρόμοια εικόνα με το προηγούμενο (Μελίσσια 0-0), η ομάδα του Απόλλωνα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πάλι ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο, πάλι δεν απειλήθηκε πλην μίας φάσης, πάλι έβγαλε ευκαιρίες για γκολ, αυτή τη φορά είχε και συνολικά καλύτερη απόδοση. Ο Απόλλων είχε τουλάχιστον πέντε-έξι καθαρές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, είχαν δοκάρι δύο λεπτά πριν τη λήξη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, θα ήταν πάντως… κλοπή να κερδίσουν κιόλας.

Ευχαριστημένος ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης από την προσπάθεια των παικτών του, δηλώνει ότι «έχει μειωθεί το ποσοστό των παιδιών που κρατάνε παραπάνω την μπάλα, πρεσάρουμε καλά, φτάνουμε σωστά ως την αντίπαλη περιοχή, θέλουμε δουλειά στην τελική ενέργεια. Αυτό που περισσότερο με ευχαριστεί είναι ότι όσοι ποδοσφαιριστές ανεβαίνουν από το δεύτερο τμήμα ανταποκρίνονται με επιτυχία, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει βάθος και πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Απόλλων παραμένει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, παρότι έως τώρα έχει βγάλει δύσκολο, θεωρητικά, πρόγραμμα -ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μητρόπουλος, Χρηστάκης, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντελής, Αντωνόπουλος, Καραούζας Πάνος, Κούρος, Στεργιώτης, Κρόι, Παπαδάκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Κιτσόπουλος, Συγγρός, Ανδρινόπουλος, Ζιγγιρίδης, Κέφης, Αλεξανδράκης.

ΠΑΙΔΕΣ: Ισοπαλία παρά το… μονότερμα

Απώλεια βαθμών για την ομάδα του Απόλλωνα στην Αργυρούπολη, «μαγική εικόνα» ωστόσο το 0-0.

Δεν κατάφεραν να λύσουν τον… γόρδιο δεσμό του τοπικού Γ.Σ. Αργυρούπολης οι παίκτες του Απόλλωνα και παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν νίκησαν τον πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα.

Φυσικά, δεν τρέχει και τίποτα, ούτε η απώλεια αυτή θα έχει βαθμολογικές συνέπειες, αφού η ομάδα των «Βορείων» θα περάσει χωρίς πρόβλημα στη δεύτερη φάση. Ικανοποιημένος έμεινε και ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης για την προσπάθεια και την ποιότητα του ποδοσφαίρου της ομάδας του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Αυτό που πάντως θα πρέπει να καταλάβουν οι μικροί «Απόλλωνες» είναι πως ό,τι κι αν συμβαίνει εκτός των γραμμών του γηπέδου, δεν θα πρέπει να τους επηρεάζει σε τίποτα. Ύβρεις και προκλήσεις, σαν αυτές που συνάντησαν στο γήπεδο της Αργυρούπολης, θα αντιμετωπίσουν συχνά στην καριέρα τους. Το να παρασύρονται και να χάνουν τον χρόνο τους είναι και επιζήμιο αγωνιστικά για την ομάδα και όχι ωραίο για την εικόνα και τη φιλοσοφία που πρεσβεύουμε ως σύλλογος συνολικά.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σαραντόπουλος, Λαφιατής, Παπαθανάσης, Ντίνης, Μαζέτας, Χατζής, Βουγιουκλάκης, Αλεξανδράκης, Δασκαλάκης, Πανδής, Χαραλάμπους.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ψυκαράκης Γιάννης, Ψυκαράκης Νίκος, Σκόντζος, Αλαφοστέργιος, Τσιπίσης, Παγώνης, Νίκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet