«Όρθια και παρούσα» η ομάδα Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

«Όρθια και παρούσα» η ομάδα Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

«Όρθια και παρούσα» ήταν η ομάδα Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου στους προκριματικούς αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Περιφερειακών Αγώνων, που έγιναν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στο ΟΑΚΑ, όπως μας ενημερώνει η διοίκηση του συλλόγου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου στον Α΄ Όμιλο, απέδωσαν δύο (2) πρώτες θέσεις, δύο (2) δεύτερες θέσεις, δύο (2) τρίτες θέσεις,  δύο (2) έκτες θέσεις και μία (1) ένατη θέση στην κατάταξη όλων των κατηγοριών σωματικού βάρους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και των αθλητριών του ΠΑΚΧ που συμμετείχαν και διακρίθηκαν είναι:

  • Αγγελική Σταυράτη: κατηγορία 69 κιλών, με επιδόσεις: 52 κιλά αρασέ, 57 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 109 κιλά και  2η θέση στις Γυναίκες.
  • Κωνσταντίνα Φρέρη: κατηγορία 69 κιλών, με επιδόσεις: 40 κιλά αρασέ, 55 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 95 κιλά και  3η  θέση στις Γυναίκες.
  • Παναγιώτης Τοπάλης: κατηγορία 69 κιλών, με επιδόσεις: 110 κιλά αρασέ, 140 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 250 κιλά και 3η θέση στους Άνδρες.
  • Κωνσταντίνος Καρανάσιος:  κατηγορία 77 κιλών, με επιδόσεις: 92 κιλά αρασέ, 117 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 209 κιλά και 6η θέση στους  Άνδρες.
  • Γιάννης Μαρτίνος:  κατηγορία 85 κιλών, με επιδόσεις: 80 κιλά αρασέ, 100 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 180 κιλά, 6η θέση στους Νέους  Άνδρες και 9η θέση στους  Άνδρες.
  • Νικόλαος Παντελόπουλος: κατηγορία 94 κιλών, με επιδόσεις: 105 κιλά αρασέ, 130 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 235 κιλά, 2η θέση στους Εφήβους, 1η θέση στους Νέους  Άνδρες και 1η θέση στους  Άνδρες.

Ελπιδοφόρα και αισιόδοξη υπήρξε και η αγωνιστική παρουσία των νεαρών Βασίλη Τζίμα και Κωνσταντίνου Μπαλαμάτσια, στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί δημόσια και συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες και τους προπονητές τους, Θανάση Σταμπολίδη και Νίκο Σωτηρίου,  για την αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών και τους εύχεται κάθε επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο σύλλογος εκφράζεται με έντονους χαρακτηρισμούς, τόσο κατά του Δήμου Χαλανδρίου, όσο και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, αναφέροντας:

Παρά το πρωτοφανές πογκρόμ διώξεων που υφίσταται το ΠΑΚ Χαλανδρίου από τον Δήμο Χαλανδρίου (διοικητική αποβολή Σωματείου) και από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, (εξαναγκασμός παραίτησης προπονητή και αποκλεισμός του Σωματείου από το προπονητήριο του ΟΑΚΑ), η Άρση Βαρών του Συλλόγου μας είναι παρούσα και όρθια και στο διηνεκές θα παραμείνει ακλόνητη και ασφαλώς αναγεννημένη, σε πείσμα των ημιμαθών και ελαφρόμυαλων.

Είναι πλέον απόλυτη ανάγκη η ΕΟΑΒ να αναθεωρήσει το πάμφτωχο και αποτυχημένο μοντέλο του αγωνιστικού σχεδιασμού που δογματικά ακολουθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια, επαναφέροντας τα περιφερειακά πρωταθλήματα, που δίνουν περισσότερες ευκαιρίες αγωνιστικής συμμετοχής και ισχυρά κίνητρα στους αθλητές και ασφαλώς πριν όλα τα Σωματεία μετατραπούν σε «κροσφιτάδικα» και «παουερλιφτάδικα».

Ίσως αυτές οι απόψεις να αποτελούν «ψιλά» γράμματα μπροστά στον αυτοσκοπό της ανοχής και της σκοπιμότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet