Με ποιους κληρώθηκαν τα τμήματα του Νηρέα στην α΄ φάση των πρωθλημάτων
Αθλητισμός

Με ποιους κληρώθηκαν τα τμήματα του Νηρέα στην α΄ φάση των πρωθλημάτων

Έγιναν οι κληρώσεις για την πρώτη φάση των πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών Εφήβων, Παίδων και Νέων γυναικών υδατοσφαίρισης, που ανέδειξαν τις εξής αναμετρήσεις:

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Ξεκινώντας με την Α’ Προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στο οποίο μετέχουν 31 ομάδες συνολικά, η ομάδα του Νηρέα κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο Αττικής.

Στον ίδιο όμιλο κληρώθηκαν και οι ομάδες της Βουλιαγμένης, του Εθνικού, του Ολυμπιακού της Πετρούπολης και του Υδραϊκού, τις οποίες θα αντιμετωπίσει η ομάδα σε ισάριθμα παιχνίδια στις 22-24 Ιανουαρίου.

Από τις συνολικά 6 ομάδες του Ομίλου μόνο οι τέσσερις πρώτες θα προκριθούν στη δεύτερη φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου.

ΕΦΗΒΟΙ

Συνεχίζοντας με τους Εφήβους, στην κλήρωση συμμετείχαν σαράντα οκτώ (48) ομάδες, ενώ διαμορφώθηκαν συνολικά 10 Όμιλοι από τους οποίους το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση (15-17 Απριλίου) δεν θα πάρει μόνο ο τελευταίος από κάθε Όμιλο.

Η ομάδα του Νηρέα κληρώθηκε στον Δ’ ‘Ομιλο Αττικής και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις ομάδες της Βουλιαγμένης, της Ηλιούπολης, του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, σε ισάριθμα παιχνίδια στις 19-21 Φεβρουαρίου.

ΠΑΙΔΕΣ

Όσον αφορά στους Παίδες, ο Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου θα αγωνιστεί στον Α’ Όμιλο, με πρώτους αντιπάλους τις ομάδες του Πανιωνίου ΓΣΣ, του Κ.Ο. Ποσειδώνα Ιλισίων και τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης.

Δεν προκρίνονται, στην Β’ Προκριματική φάση (18-20 Μαρτίου) οι τελευταίες ομάδες όλων των Ομίλων, οι οποίοι στο σύνολο διαμορφώθηκαν στους 13. Οι Όμιλοι χωρίζονται σε 6 Αθηνών, 2 Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης δημιουργηθήκαν και Όμιλοι Πτολεμαΐδας, Κρήτης, Βόλου, Λάρισας και Πάτρας.

Ειδικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής για την ομάδα του Νηρέα:

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

  • Νηρέας Χαλανδρίου – ΚΟΠΙ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

  • Νηρέας Χαλανδρίου – Δελφίνια
  • Πανιώνιος – Νηρέας Χαλανδρίου

ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σύμφωνα με την κλήρωση για τις Νέες Γυναίκες, η ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου θα κληθεί να αγωνιστεί στο Β’ Όμιλο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, από τον οποίο μόνο τρεις ομάδες θα προκριθούν στη επόμενη φάση του πρωταθλήματος (6-8 Μαΐου)

Η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου θα αντιμετωπίσει στις 29, 30 και 31 Ιανουαρίου 2016 τις ομάδες ΑΝΟ Γλυφάδας, Κ.Ο. Ποσειδώνα Ιλισίων, Τρίτωνα Αμαρουσίου, Γ.Σ. Περιστερίου και Ηλιούπολης, η οποία μπήκε στην κλήρωση προς το τέλος και δεν είναι στο αναλυτικό πρόγραμμα ακόμα.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα για την ομάδα του Νηρέα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

29 Ιανουαρίου 2016

  • Τρίτων – Νηρέας Χαλανδρίου

30 Ιανουαρίου 2016

  • Νηρέας Χαλανδρίου – ΚΟΠΙ
  • Περιστέρι – Νηρέας Χαλανδρίου

31 Ιανουαρίου 2016

  • Νηρέας Χαλανδρίου – Γλυφάδα

Πηγή: nireashal.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet