Πανέμορμη η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηρέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Πανέμορμη η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηρέα Χαλανδρίου

Μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  όλοι όσοι παρευρέθησαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηρέα Χαλανδρίου. Μια γιορτή, με πολύ θέαμα, χαρά και πολλά παιδικά χαμόγελα, που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της πόλης για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015.

Η γιορτή του Συλλόγου ξεκίνησε με τις επιδείξεις των τμημάτων της συγχρονισμένης κολύμβησης, με θεαματικά και πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα από τα τμήματα της σχολής, αλλά και των ακαδημιών της συγχρονισμένης.

Οι νεαρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρασέρνοντας τους θεατές στη ομορφιά του αθλήματος της συγχρονισμένης κολύμβησης. Η επίδειξη άρχισε με τα νεαρότερα τμήματα και ολοκληρώθηκε με μια έκπληξη που περιελάμβανε ένα ανδρικό-γυναικείο ντουέτο, που αποτελεί και πρωτοπορία του Συλλόγου στο άθλημα.

Αμέσως μετά τις επιδείξεις και υπό την καθοδήγηση όλων των προπονητών του τμήματος της σχολής κολύμβησης, ξεκίνησαν και οι επιδείξεις της σχολής κολύμβησης ανά τμήματα.

Στο πρώτο μέρος της γιορτής, που ξεκίνησε στις 13:30, έλαβαν μέρος οι νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος της σχολής κολύμβησης που απαρτίζουν τα τμήματα των Αστεριών και των Χταποδιών. Τη διεξαγωγή των επιδείξεων βοήθησαν με μεγάλη χαρά και όρεξη τα κορίτσια της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, στα οποία αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τη πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία τους με τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου.

Η έναρξη έγινε με τους μικρότερους αθλητές του Συλλόγου, τους γλυκύτατους Αστερίες, με τα κίτρινα βραχιολάκια τους. Τα “μικράκια” έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κολυμπώντας ένα 25άρι (μία φορά την πισίνα), με τις σανίδες και τα μακαρόνια.

 Ακολούθησαν τα “χταποδάκια”, με απίστευτη όρεξη και χαρά, τα οποία κολύμπησαν 25 μέτρα ελεύθερο με βαρελάκι.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής οι λίγο πιο έμπειροι κολυμβητές έδειξαν τις δυνατότητές τους, κολυμπώντας σε δύο αγωνίσματα.

Πρώτα τα “Ψαράκια” κολύμπησαν 25 μέτρα άσκηση ελεύθερο, με εναλλαγές χεριών με βαρελάκια, και 25 μέτρα  άσκηση ύπτιο με εναλλαγές χεριών με βαρελάκια. Ακολούθησαν τα “Δελφινάκια” τα οποία, χωρίς τη βοήθεια εξοπλισμού, κολύμπησαν 25 μέτρα ελεύθερο και 25 μέτρα ύπτιο.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το τμήμα των Επιλέκτων, όπου οι αθλητές με εκκίνηση από τους βατήρες, κολύμπησαν επίσης 25 μέτρα ελεύθερο και 25 μέτρα ύπτιο.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, επαγγελματίες φωτογράφοι έβγαζαν τους αθλητές και τις αθλήτριες φωτογραφίες στις πιο γλυκές και χαρούμενες στιγμές. Στο τέλος κάθε αγωνίσματος τα παιδάκια έπαιρναν από τον Αι-Βασίλη της όμορφης γιορτής αναμνηστικά χριστουγεννιάτικα δωράκια, που περιελάμβαναν μια χριστουγεννιάτικη κούπα με γλυκά και το καλεντάρι των αγώνων και επιδείξεων του τμήματος της σχολής κολύμβησης. Οι αθλητές έπαιρναν επίσης δίπλωμα συμμετοχής (έπαινο) από τον Σύλλογο για την προσπάθειά τους, ενώ έβγαζαν και από μία φωτογραφία με τα δώρα τους και τον έπαινο.

Οι θεατές στις κερκίδες είχαν την ευκαιρία, εκτός από το να απολαύσουν τη γιορτή και να χορτάσουν χαμόγελα και χαρά από τις επιδείξεις, να γευτούν και από ένα χειροποίητο μπισκότο προσφορά του café-bar Life.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηρέα Χαλανδρίου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες με τη σειρά τους.

“Πρώτα απ’ όλα, τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του τμήματος της σχολής κολύμβησης για τη χαρά που χάρισαν σε όλους, τα άπειρα χαμογελαστά πρόσωπα, τις μεγάλες αγκαλιές, τις χαρούμενες φωνές τους και βέβαια την κολυμβητική τους προσπάθεια.

Εν συνεχεία, ευχαριστούμε πολύ τους γονείς, τις οικογένειες και όλους τους θεατές τις γιορτής, που βοήθησαν με τα χειροκροτήματα τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες, βοήθησαν στη διεξαγωγή των επιδείξεων και συμμετείχαν ενεργά στη γιορτή.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια στα τμήματα της συγχρονισμένης κολύμβησης και τις προπονήτριες των τμημάτων για τις εξαιρετικές επιδείξεις και το υπέροχο θέαμα που μας προσέφεραν.

Ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να δώσουμε στα κορίτσια του τμήματος υδατοσφαίρισης για την πολύτιμη βοήθειά τους, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της γιορτής, αλλά και στον υπέροχο Αι-Βασίλη μας.

Τιμή μας ήταν η παρουσία του κ. Φαραντούρη Δημήτρη στη γιορτή και η βοήθειά του στην διεξαγωγή των επιδείξεων με την εκφώνηση της γιορτής, ο οποίος αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νηρέα Χαλανδρίου, γονέας μίας από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες του Συλλόγου στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης και εξαιρετικός γνώστης των αθλημάτων του υγρού στίβου.  

Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση του κολυμβητηρίου για τη βοήθεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της γιορτής.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους βασικούς συντελεστές της γιορτής και φυσικά όλους τους προπονητές της σχολής κολύμβησης, που με αμείωτη όρεξη δημιούργησαν και διεξήγαγαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου και τις οικογένειες και φίλους τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηρέα Χαλανδρίου και όλοι οι προπονητές, έφοροι και το διοικητικό προσωπικό του Συλλόγου, εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές, με υγεία πάνω από όλα, ευτυχία και χαμόγελο.

Το σημαντικό στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι να διατηρούμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας, αν όχι για κάποιον άλλο λόγο, σίγουρα για τα παιδάκια μας που τους αξίζει κάθε χαρά και ευτυχία”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet