Ο Νίκος Νικολακόπουλος στο “τιμόνι” του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ο Νίκος Νικολακόπουλος στο “τιμόνι” του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τον Νίκο Νικολακόπουλο, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση όλων στον Απόλλωνα ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αρμόζει στην ποιότητα παικτών που διαθέτει. Έτσι, η απόφαση της διοίκησης για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ελήφθη από κοινού με τον έως τώρα τεχνικό Αντώνη Ταβερνάρη.

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τον Νίκο Νικολακόπουλο, κάτοχο διπλώματος UEFA Β και μέχρι πρότινος προπονητή του Ο.Φ. Χολαργού. Του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και ευελπιστεί σε μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Ταυτόχρονα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αντώνη Ταβερνάρη για το έργο που προσέφερε στην πρώτη ομάδα τον ένα χρόνο που πέρασε και θα συνεχίσει να προσφέρει μέσω των ακαδημιών».

Ο νέος τεχνικός της πρώτης ομάδας θα παρουσιαστεί στους παίκτες από το γενικό αρχηγό Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, πριν το φιλικό της Δευτέρας (28/12) με την Πέρα Κλουμπ.

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet