Νίκη για το Χαλάνδρι με 2-1 επί του Καματερού στον πρώτο ημιτελικό
Αθλητισμός

Νίκη για το Χαλάνδρι με 2-1 επί του Καματερού στον πρώτο ημιτελικό

Τίποτε δεν έχει κριθεί μεταξύ Α.Ε. Χαλανδρίου και Καματερού, αφού το 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μπορεί μεν να δίνει προβάδισμα στους “πράσινους”, αλλά ωστόσο διατηρεί “ζωντανούς” και τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ελπίζουν σε ανατροπή στον δεύτερο ημιτελικό, στις 20 Ιανουαρίου 2016, στο γήπεδό τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκαν πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 2ο λεπτό ο Τσίτσαρης διέσχισε την αριστερή πλευρά ανενόχλητος, έστειλε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, για να έρθει ο Πατσιαβούρας και με κοντινό πλασέ να πετύχει το 1-0. Το γρήγορο γκολ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν κατάφεραν στη συνέχεια να συνέλθουν και να απειλήσουν τους γηπεδούχους.

Αντιθέτως, στο 35΄ ο Μπιζάς έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με κάθετη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας του Καματερού βρήκε τον Πατσιαβούρα, ο οποίος με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του ίδιου και του Χαλανδρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 39΄ η κεφαλιά του Μανάρα έστειλε την μπάλα στη γωνιά του Κατσιούλη, ο οποίος με υπερένταση ο τελευταίος την έβγαλε κόρνερ. Λίγο αργότερα,  ο Λέκκας έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα στη μικρή περιοχή, όταν το κοντινό πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Κατσιούλη.

Στην επανάληψη το Καματερό, με τις δυο αλλαγές που έκανε ο Κώστας Ποζαπαλίδης, μπήκε με… άλλον αέρα στο παιχνίδι. Κοντόσταυλος και Σπυρόπουλος παίζοντας στα δυο άκρα της επίθεσης μετέφεραν το ματς στα καρέ του Χαλανδρίου και στο 56΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με την κεφαλιά του Αθανασόπουλου και αφού είχε προηγηθεί όμορφη ενέργεια του Κοντόσταυλου και σέντρα από τα αριστερά.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο κέντρο όπου τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα το 2-1 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, ΣαμοΐληςΦωτόπουλος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Φ., Λειβαρτζινός, Γιούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Τσίτσαρης, Γούλας (49΄ Κατσιούλης Α.), Πατσιαβούρας, Μπιζάς (84΄Λουκάς), Σκούμας (59΄Καγιώργης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μποζάς (46΄ Σπυρόπουλος), Μπούγιας, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (46΄Κοντόσταυλος), Μανάρας, Αθανασόπουλος, Βασιλείου (89′ Αναστασιάδης), Λέκκας.

“Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το νικηφόρο αποτέλεσμα και πάμε με αισιοδοξία και ψυχολογία για τον επαναληπτικό αγώνα” αναφέρει σε ανάρτησή της η ομάδα στη σελίδα της στο Facebook, προσθέτοντας:

“Η διοίκηση της Α.Ε.Χαλανδρίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό για όσους ασχολούμαστε με την ομάδα, από τις Ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα, να βλέπουμε ότι έχουμε στο πλευρό μας όλους εσάς και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε γιατί μας δίνετε δύναμη και ελπίδα για το μέλλον”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet