Δύο στα δύο για τους Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Δύο στα δύο για τους Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Δύο στα δύο για την ομάδα Νέων του Απόλλωνα, στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, με το ίδιο σκορ (1-0). “Θύμα” της, αυτή τη φορά, ήταν ο Κρόνος Αθηνών.

Παρά τις πολλές απουσίες (ο κόουτς Γιάννης Γουρδουμπάς είχε ακριβώς 11 παίκτες στη διάθεσή του) ο Απόλλων είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο όταν έφτανε έξω από την περιοχή η τελική επιλογή ήταν άστοχη, είτε αυτή ήταν πάσα είτε σουτ. Από την άλλη πλευρά, στις ελάχιστες φορές που απειλήθηκε, ο Καλλιαμπάκος ήταν σταθερότατος με πολύ καλές τοποθετήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα  μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 48′ ο Γεωργούτσος, έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Αλεξανδράκη, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Από εκεί και πέρα ο Κρόνος προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά όλοι οι διάδρομοι για την εστία του Απόλλωνα ήταν κλειστοί, αντιθέτως οι Χαλανδραίοι είχαν πολλούς κενούς χώρους για το 2-0 κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατάφεραν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Σαράντος, Καραχάλιος, Καραούζας Παντελής, Χρηστάκης, Κουβαρδάς, Κρόι, Γεωργούτσος, Κούρος, Καραούζας Παναγιώτης, Αλεξανδράκης.

Respect Cup

Η δεύτερη ομάδα των Νέων επικράτησε και αυτή με 1-0 με αντίπαλο τα Σούρμενα, με χρυσό σκόρερ τον Μέλο, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χαλανδρίου ήταν καλύτερη κι έχασε ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Καραούζα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Σουρμένων αντέδρασε και έχασε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ (δύο δοκάρια).

Η ομάδα του Απόλλωνα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη κι έτσι, έπειτα από επέλαση του Κανέλλου και κερδισμένο φάουλ στα όρια της περιοχής, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και, έπειτα από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα, ο Μέλος “πήρε το ριμπάουντ” και έγραψε το τελικό 1-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Σαντοριναίος (Γεωργίου), Αρτσάνος (Παπακωνσταντής), Κουτσούκος, Μέλος, Θαλασσέλης (Ηλιόπουλος), Χατζής, Κρητικάκης (Κολυβέρης), Κέφης, Καραούζας (Κανέλλος), Νικολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet