Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ το Χαλάνδρι με “τεσσάρα” κατά του Καματερού
Αθλητισμός

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ το Χαλάνδρι με “τεσσάρα” κατά του Καματερού

Δίκαιη κι εντυπωσιακή πρόκριση του Χαλανδρίου στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ, καθώς νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό το Καματερό και μάλιστα με το ευρύ σκορ 4-0.

Καλύτερος παίκτης των φιλοξενουμένων ήταν αναμφισβήτητα ο Σκούμας, ο οποίος πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας, χαρίζοντάς την ουσιαστικά την πρόκριση. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Σκούμας που με το χατ τρικ που πέτυχε, ουσιαστικά ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Πάντως, τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε πρώτος ο Γούλας στο 3΄, εκμεταλλευόμενος ψηλοκρεμαστή πάσα του Σκούμα, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει δράση από εκεί και πέρα, σκοράροντας διαδοχικά στο 47΄, στο 79΄ και στο 86΄.

Μόνο μελανό της αναμέτρησης η ένταση που προκλήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με τη λήξη του αγώνα, η οποία ευτυχώς εκτονώθηκε γρήγορα.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Χ., Ακρίβος – Καρατζίκας

Καματερό: Ανδριόλας, Παπαιωάννου, Αναστασιάδης, Τσιργιώτης (46΄Σπυρόπουλος), Τσιριγώτης (54΄Μπούγιας), Τρακόσης, Αθανασόπουλος, Μανάρας, Κοντόσταυλος (54’ Καλογερόπουλος), Βασιλείου, Λέκκας

Χαλάνδρι: Κατσιούλης Θ., Λειβαρτζίνος, Ζούνα, Θανόπουλος (82’ Καλογήρου), Καρακάσης, Τσίτσαρης, Λούκας (82’ Κατσιούλης Α.) Φελέκης, Γούλας Ι. (74’ Καγιώργης), Μπιζάς, Σκούμας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet