“Τεσσάρα” του Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του Ερμή Ηρακλείου
Αθλητισμός

“Τεσσάρα” του Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του Ερμή Ηρακλείου

Εξαιρετική εμφάνιση, με “τεσσάρα” επί του ουραγού Ερμή Ηρακλείου, έκανε ο Απόλωνας στο Κάτω Χαλάνδρι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, αποτέλεσμα που ανέβασε τους “Χαλανδραίους” στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 23 βαθμούς.

Το 1-0 έγινε στο 15΄, όταν το σουτ του Παπουτσή αποκρούστηκε από τον Παφίλη, αλλά στην επαναφορά ο Μήτρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι επόμενες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ κι έτσι όλα “μετατέθηκαν” στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 47΄, ο Γαλανόπουλος γράφει το 2-0 και οκτώ λεπτά αργότερα ο Μήτρου αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Φ. Κοτσάφτη και με κεφαλιά κάνει το 3-0. Τέλος, το δυνατό διαγώνιο σουτ του Δ. Παπουτσή στο 86΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

“10 βαθμοί στους 4 τελευταίους αγώνες… Η ομάδα μας επανέκτησε την αυτοπεποίθησή της, επανήλθε το χαμόγελο, η αύρα είναι πάλι θετική… Στόχος, στα πιο δύσκολα που έρχονται, να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που έφεραν την ανάκαμψη, προκειμένου να φτάσουμε στη βαθμολογική θέση που μας αξίζει… Πάμε Απολλωνάρα!” σχολιάζει η ομάδα των Βορείων Προαστίων στη σελίδα της στο Facebook.

Απόλλων (Νίκος Νικολακόπουλος): Σύρακας, Βλάχος (65΄ Κωνσταντάκης), Τσεσμελής, Κοτσάφτης, Κούκος, Λισγάρης, Γογγολίδης (75΄ Παπαδόπουλος), Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Μήτρου (86΄ Βλογιαννίτης), Παπουτσής.

Ερμής Ηρακλείου (Γιώργος Κατσαβός): Παφίλης (73΄ Γονιδάκης), Καλλιανέζος, Άκουρος, Κακαμπάκος, Μανώλης, Αθανασίου, Χρηστίδης, (57΄ Αναστασίου), Αδαπόπουλος, Παρασκευόπουλος, Εσαμπαλίδης, Πανταζόπουλος (57΄ Κλεισιάρης Ι.).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet