Ισοβαθμούν στη Β΄ ΕΣΠΑ Απόλλωνας και Ατρόμητος Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ισοβαθμούν στη Β΄ ΕΣΠΑ Απόλλωνας και Ατρόμητος Χαλανδρίου

Η 18 η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ έφερε Ατρόμητο Χαλανδρίου και Απόλλων Χαλανδρίου στην ίδια βαθμολογική θέση με 24 βαθμούς, καθώς και οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία με τους αντιπάλους τους στους εκτός έδρας αγώνες που έδωσαν.

Ειδικότερα, ο Απόλλων Χαλανδρίου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αλσούπολη, ανοίγοντας πρώτος το σκορ στο 6΄ με τον Μήτρου, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 39΄ Σώντα.

“…αφού δεν το καθαρίσαμε στο πρώτο 30λεπτο – 35λεπτο… και αφού ο διαιτητής μας αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Βλογιαννίτη… το ματς έγινε ντέρμπι, όπως συμβαίνει παραδοσιακά με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ανάμεικτα τα συναισθήματα… Ικανοποίηση για την εμφάνιση και για την επέκταση του αήττητου σερί (5 αγωνιστικές), αλλά και μια σχετική πίκρα για το ότι δεν κάναμε το 0-2, στο διάστημα που ήμασταν καθολικά ανώτεροι. Συγχαρητήρια σε όλους, πάμε Απολλωνάρα!” σχολιάζει η ομάδα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Απόλλων Χαλανδρίου: Σύρακας, Βλάχος, Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Παναγιώτου, Λισγάρης, Γογγολίδης, Γαλανόπουλος, Βλογιανίτης (75΄ Γιαννόπουλος), Μήτρου (62΄ Κανδεράκης), Παπουτσής (89΄ Κούρος).

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, αν και έμεινε με 10 παίκτες από το 37΄, λόγω αποβολής του Μπουτσικάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να αντισταθεί στη Λαύρα Αργυρούπολης και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο.

Ατρόμητος Χαλανδρίου: Καμπάνταης, Γερώνυμος, Τσικρής, Δρόσης, Μουσχούλιας, Αλ Ουρεϊκάτ (90΄ Βιδάλης), Παπαδάκης (80΄ Αρματάς), Μαυρομματάκης, Δρόσης, Μπουτσικάρης, Τασιόπουλος (46 Κάιας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet