Με πολλές βραβεύσεις η πίτα του Νηρέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Με πολλές βραβεύσεις η πίτα του Νηρέα Χαλανδρίου

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 ο Αθλητικός Όμιλος Νηρεάς Χαλανδρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στο Χαλάνδρι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ειδικές βραβεύσεις και  συγκεκριμένα αθλητών που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καζάν.

Στο άθλημα της Κολύμβησης, με την κα Αραούζου Κ., τον κ. Γιαννίωτη Σ. και τον προπονητή τους κ. Γέμελο και στο άθλημα της υδατοσφαίρισης με την Εθνική Ομάδα Ανδρών και των προπονητών τους κ. Βλάχο και κ. Κραβαρίτη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της Κ. Κοζομπόλη για τη βράβευσή της από τη ΔΟΕ με το Πανευρωπαϊκό βραβείο «αθλητισμός και γυναίκα», του διαιτητή Υδατοσφαίρισης κ. Σταυρίδη, του αθλητή κολύμβησης  κ. Βαζαίου Α. και του προπονητή του κ. Νικολόπουλο, του Κ. Χούμα  Τεχνικού Σύμβουλου Κολύμβησης της ΚΟΕ και των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης Φαραντούρη Β. και Δίπλα Ι.

Στη συνέχεια ακλούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του σωματείου για τις επιτυχίες τους το 2015. Ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης της κατηγορίας Κορασίδων Β΄ που κατέκτησαν την 1η θέση στο ελεύθερο ομαδικό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και οι αθλητές/τριες της Προαγωνιστικής Ομάδας Κολύμβησης που κατέκτησαν 1η θέση στα μετάλλια και την 3η θέση στην άτυπη γενική Κατάταξη στους Θερινούς Αγώνες Κολύμβησης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου, Σέργιος Γκάκας και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Κουράσης και Κώστας Αγγελής, καθώς και ο τέως πρόεδρος του Νηρέα Χαλάνδρίου, Μιχαήλ Τάκης.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και του γονείς που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Συλλόγου και εύχεται πολλές κολυμβητικές επιτυχίες για το 2016!

Πηγή στοιχείων: nireashal.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet