Προμηθέας Χαλανδρίου κατά Δήμου για την έλλειψη γηπέδου
Αθλητισμός

Προμηθέας Χαλανδρίου κατά Δήμου για την έλλειψη γηπέδου

Ευθεία επίθεση στον Δήμο Χαλανδρίου εξαπολύει ο τεχνικός του Προμηθέα, Τάσος Νικητόπουλος, μετά την απόφαση της ομάδας να μην ταξιδέψει στην Κρήτη για να δώσει τον αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη.

Με ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο κ. Τ. Νικητόπουλος αποδίδει την παραπάνω “δύσκολη απόφαση” στην έλλειψη γηπέδου για τις προπονήσεις της, γεγονός για το οποίο κατηγορεί τον Δήμο της πόλης.

Ειδικότερα, στη σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Στην απόφαση της ομάδας να μην ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στάθηκε, με δήλωση του, ο τεχνικός του Προμηθέα, Τάσος Νικητόπουλος.

«Η απόφαση να μην ταξιδέψει η ομάδα στην Κρήτη ήταν πολύ δύσκολη και ήταν αποτέλεσμα πολλών γεγονότων που βέβαια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αλλά δυστυχώς εμείς τα βιώνουμε καθημερινά.

Εδώ και δύο εβδομάδες ειδοποιηθήκαμε ξαφνικά από τον Δήμο ότι δεν θα έχουμε γήπεδο να προπονηθούμε, χωρίς να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για ώρες προπονήσεων στο άλλο κλειστό του Δήμου, με επακόλουθο να δώσουμε τον αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου έχοντας κάνει δύο φιλικά και καμία προπόνηση. Είναι μία ακόμη απόδειξη της παντελούς αδιαφορίας από τον Δήμο για την προσπάθεια της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες εδώ και δύο χρόνια.

Για αυτόν το λόγο θα έπρεπε η ομάδα να ταξιδέψει στην Κρήτη με δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση και κάνοντας έξοδα σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δυστυχώς, την ομάδα μας τη λύγισαν εξωαγωνιστικά προβλήματα, αλλά δεν θέλω η απόφασή μας αυτή να εκληφθεί σαν «λευκή πετσέτα», άλλωστε η Β’ Εθνική ήταν για εμάς ένα όνειρο που ξέραμε σε μεγάλο ποσοστό ότι θα το ζούσαμε μόνο φέτος.

Πάντως όσο καιρό θα είμαι ακόμα στο πάγκο αυτής της ομάδας οι παίκτες μας θα παλεύουν όλα τα παιχνίδια, όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας αυτή την ομάδα γνωστή και στις εθνικές κατηγορίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet