Ήττα για το Χαλάνδρι με 2-1 από τον Α.Ο. Περιστερίου
Αθλητισμός

Ήττα για το Χαλάνδρι με 2-1 από τον Α.Ο. Περιστερίου

Το Χαλάνδρι δεν κατάφερε, παρ’ ότι προηγήθηκε, να αποκομίσει κάτι ουσιαστικό από την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο. Περιστερίου, από τον οποίο έχασε με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “Χαλανδραίοι” μπήκαν ζωηροί στο παιχνίδι και ήδη στο 16΄ έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λιώνης εξουδέτερωσε δύσκολα την προσπάθεια του Σκούμα. Ό,τι δεν πέτυχε ο Σκούμας, το πέτυχε ο Τσίτσαρης στο 37΄, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφησαν και το… πάνω χέρι πέρασε στους παίκτες του Περιστερίου. Στο 58΄ εκπληκτικό σουτ του Χέλμη εκτός περιοχής πήγε στο “παραθυράκι” του Φ. Κατσιούλη. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να μπουν ξανά μπροστά στο σκορ, όταν η μπάλα, μετά από απόκρουση του Λιώνη σε σουτ του Σκούμα, έφθασε στον Πατσιαβούρα, ο οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, στο 70΄ ο Χέλμης, έχοντας πάρει ωραία πάσα από τον Καζιάνη, έστειλε την μπάλα στη γωνία του τερματοφύλακα του Χαλανδρίου, κάνοντας το τελικό 2-1. Μάλιστα, στο 93΄ ο Φ. Κατσιούλης απέτρεψε το 3-1 κόβοντας με τα πόδια τον επελαύνοντα Ψαράκη, λίγο πριν σκοράρει για την ομάδα του.

Οι “Χαλανδραίοι”… βυθίστηκαν ακόμη περισσότερο εντός της “κόκκινης ζώνης” του βαθμολογικού πίνακα, αφού βρίσκονται στην 13η θέση, με μόλις 28 βαθμούς.

Α.Ο. Περιστερίου (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Βενέτης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Λιαγκόζης (68΄ Ντα Κόστα), Κρούτη (84΄Θ. Μπούζας), Ψαράκης, Χέλμης (73΄ Γκολφινόπουλος), Λειβαδάς.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Φ. Κατσιούλης, Λαζάρου (56΄ Καγιώργης), Ζούνα (81΄ Χατζηγρυπάρης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς (76΄ Α. Κατσιούλης), Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας, Λειβαρτζινός, Σκούμας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet