Ανατροπή και “διπλό” για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στο Π. Φάληρο
Αθλητισμός

Ανατροπή και “διπλό” για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στο Π. Φάληρο

Μεγάλη νίκη – ανατροπή, με 2-1, πέτυχε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου επί του Παλαιού Φαλήρου στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ (3ος όμιλος).

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν στο 28΄ με προβολή του Γκιόλα η μπάλα κατέλεξη στα δίχτυα του Καπάνταη. Ωστόσο, δεν παρέδωσε τα όπλα και στην επανάληψη, σε ένα… διαβολικό δίλεπτο, ανέτρεψε την κατάσταση. Συγκεκριμένα, στο 72΄ ο Γερώνυμος με μακρινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και στο 73΄ ο Νίκας, με προβολή, έγραψε το τελικό 2-1.

Στο 89′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κωνσταντινίδης επειδή κλώτσησε αντίπαλο, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι  Φεύγας και Μουσχούλιας διαπληκτίστηκαν και βρέθηκαν κι αυτοί στα… αποδυτήρια.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 37 βαθμούς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ηρακλής, Λουμίδης, Λογοθέτης (46΄ Κέντρος), Λούτσος, Λεκαράκος (85΄ Καραγιάννης), Φεύγας, Παπανδρέου (71΄ Σακελλαρίου), Μαρούσης, Γκιόλας, Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καπάνταης, Καΐας, Τσικρής, Μουσχούλιας, Νίκα, Αλ Ουρεϊκάτ, Γερώνυμος, Μαυροματάκης, Αρματάς (49΄ Μπέκος), Μπουτσικάρης (67΄ Δρόσης), Παπαδάκης (55΄ Μακρής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet