Νίκη επί Βύρωνα, αλλά και παράπονα για τη φιλοξενία από το ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Νίκη επί Βύρωνα, αλλά και παράπονα για τη φιλοξενία από το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Παράπονα για τη φιλοξενία του Βύρωνα στην αναμέτρηση με το ΠΑΚ Χαλανδρίου, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 3-1 σετ, εκφράζει η ομάδα των Βορείων Προαστίων στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος αναφέρει:

Μια σημαντική νίκη πήρε η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Βύρωνα, που είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς αυτούς. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος μιας άκρως αφιλόξενης συμπεριφοράς των παικτριών της γηπεδούχου ομάδας απέναντί μας.

Τα δυο πρώτα σετ του αγώνα ήρθαν εύκολα στην κατοχή μας, με μεγάλη διαφορά στο σκορ, αλλά και στο επίπεδο παιχνιδιού μεταξύ των δυο ομάδων. Η ομάδα μας πήρε πολλούς πόντους από το σέρβις και τις επιθέσεις, αλλά και από τα πολλά λάθη των αντιπάλων.

Η αντίδραση ήρθε από τον Βύρωνα στο τρίτο σετ του αγώνα, με το σκορ να πηγαίνει πόντο πόντο. Παράβαση από την ακραία επιθετικό του Βύρωνα, η οποία προσγειώθηκε στο δικό μας τερέν είχε ως αποτέλεσμα ένα ελαφρύ διάστρεμμα της πασαδόρου της ομάδας μας που, λόγω της έγκαιρης αντίδρασης του προπονητή μας, μπόρεσε να συνεχίσει. Σε εκείνο το σημείο και με την παίκτριά μας να βρίσκεται ακόμη στο έδαφος, ο Βύρωνας ανησυχούσε για τον σωστό καταλογισμό του πόντου του τραυματισμού, επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά το λιγότερο αντιαθλητική.

Το σετ, λοιπόν, αυτό δικαίως και πατώντας επί πτωμάτων πέρασε στους γηπεδούχους.

Το τέταρτο σετ του αγώνα είχε παρόμοια εξέλιξη με τα δυο πρώτα και έδωσε μάλιστα τη δυνατότητα στον προπονητή μας να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πλήρως. Πολλά ακούσαμε σε αυτό το παιχνίδι (μέχρι και το αίτημα για επαφή με την αντέννα από επίθεσή μας στο κέντρο του γηπέδου), αλλά ευτυχώς η εξαιρετική διαιτησία του αγώνα δεν ανταποκρίθηκε και έκανε ένα παιχνίδι σχεδόν αλάνθαστο. Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι παράγοντες της ομάδας δεν ενστερνίστηκαν τη συμπεριφορά των παικτριών τους και ήταν αξιοπρεπέστατοι.

Μας απέμειναν τρία παιχνίδια από τα οποία θα διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε πριν την πολύ εσπευσμένη ξεκούρασή μας…

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Βύρωνα.

Εν τω μεταξύ, με ήττες συνέχισαν στην 5η αγωνιστική οι Ομάδες Βόλεϊ Παγκορασίδων 1 και 2.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 είχαμε τα εξής αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

1. Παγκορασίδες 1. ΠΑΚ Χαλανδρίου 1 – ΑΕΚ 1 1-3.
2. Παγκορασίδες 2. Α.Ε. ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνας 2 – Π.Κ Χαλανδρίου 2 3-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet