Ήττα για το ΠΑΚ Χαλανδρίου από τον Α.Ε. Αμπελοκήπων με 3-0 σετ
Αθλητισμός

Ήττα για το ΠΑΚ Χαλανδρίου από τον Α.Ε. Αμπελοκήπων με 3-0 σετ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε το ΠΑΚ Χαλανδρίου από την Α.Ε. Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Βόλεϊ.

“Αν παρατηρούσε κανείς τις δυο ομάδες θα έβλεπε μία εντελώς αποδιοργανωμένη και μια πολύ καλά διαβασμένη”, αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου των Βορείων Προαστίων, για να προσθέσει:

“Από το σκορ είναι φανερό ποια ήταν ποια. Το 3-0 ήρθε πολύ εύκολα για τη γηπεδούχο ομάδα, που δεν απειλήθηκε σε καμία φάση του αγώνα από την ομάδα μας, η οποία μόλις και μετά βίας στο τρίτο σετ έφθασε τους 20 πόντους. Η εικόνα ήταν απογοητευτική, κυρίως σε υποδοχή και άμυνα, αλλά και τα επιθετικά τελειώματα ήταν ελάχιστα.

Από την άλλη μεριά η ομάδα των Αμπελοκήπων έπαιξε το γνωστό της παιχνίδι, με κάθε δεύτερη επιθετική ενέργεια να καταλήγει σε πλασέ και επέδειξε εξαιρετική άμυνα αλλά και υποδοχή. Η διαιτησία του αγώνα ήταν καλή σε γενικές γραμμές σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.

Ένας αγώνας έμεινε και μετράμε αντίστροφα για την εκ νέου διαμόρφωση της ομάδας μας έτσι ώστε να επιστρέψει δυναμικά, όπως συνηθίζει, την επόμενη χρονιά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Αμπελοκήπων για τη νίκη τους και καλή επιτυχία στο final 4″.

Τα σετ 25-18, 25-16, 25-20

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Παπαγιάννη, Παπαμιχαήλ, Παπαδάκη, Κατρή, Βασιλείου Λ., Χατζηνικολάου, Κουσαθανά (λίμπερο), Μπαλή Β., Βασιλειάδη, Κουκοράβα, Βασιλείου Ε., Μυλωνά.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Λεβαντής): Σακελλαρίδη, Μαυρίδη, Ιμπραήμ – Μωχάμεντ, Τζεμπέτζη, Τράκα – Ζαρκάδη, Καλύβα, Πέρρα (λίμπερο), Πάικου (λίμπερο), Χρυσανθακοπούλου, Ρουσσοπούλου, Χατζώκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet