Στους «8» του… Γιουρόπα Λιγκ της ΕΠΣΑ οι Νέοι του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στους «8» του… Γιουρόπα Λιγκ της ΕΠΣΑ οι Νέοι του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Στα προημιτελικά των «λιγότερο ισχυρών ομάδων» του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ προκρίθηκαν οι Νέοι του Απόλλωνα, επικρατώντας με 2-1 του Αγίου Θωμά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο αγώνας περιγράφεται ως εξής:

Για μία ακόμα φορά φέτος η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε πίσω στο σκορ, πληρώνοντας το νωθρό της ξεκίνημα. Ήταν το 12ο λεπτό, όταν έπειτα από ολιγωρία της αμυντικής γραμμής ο αντίπαλος φορ με πλασέ έγραψε το 0-1.

Η απόδοση του Απόλλωνα ακόμα και μετά το γκολ συνέχισε να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, με αρκετούς παίκτες σε νευραλγικές θέσεις να είναι «απόντες». Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, οι επιλογές της ομάδας ήταν πολύ κακές, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μη δημιουργεί φάσεις, αλλά και να δέχεται εύκολα κόντρα επιθέσεις.

Η ισορροπία στο ματς ήρθε λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 38΄, όταν ο Θαλασσέλης με όμορφο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Αγίου Θωμά. Στην αμέσως επόμενη φάση οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στα αποδυτήρια, όμως ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συνέχισε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 50΄, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Σαράντος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έσπρωξε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Η ομάδα του Αγίου Θωμά προσπάθησε με γεμίσματα να προσεγγίσει την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά είτε εύκολα είτε δύσκολα οι τελευταίοι κατάφερνα να αποκρούουν.

Στο 75΄ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος στόπερ και ο Νικολαΐδης από την ομάδα του Χαλανδρίου (ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα τρία λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή). Μια φάση που έγινε ακριβώς μπροστά από τον πάγκο μας, με την απόφαση του διαιτητή να αδικεί κατάφωρα τον παίκτη της ομάδας μας, ο οποίος απάντησε στη χυδαιολογία του αντιπάλου με το «άντε ρε βλάκα».

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Αγίου Θωμά έψαξαν για το γκολ, αλλά όταν το βρήκαν στο 79΄ ήταν από θέση οφσάιντ, που υποδείχθηκε έγκαιρα και σωστά από τον βοηθό.

Το μόνο, τελικά, που κρατάμε από το πολύ κακό αυτό παιχνίδι, είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του «Γιουρόπα Λιγκ» της ΕΠΣΑ, όπου θα αντιμετωπίσουμε το προσεχές Σάββατο (23/4) τη Θύελλα Περιστερίου στην έδρα μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Σαράντος, Νικολόπουλος (40′ Κέφης), Δημάκης, Καραχάλιος, Θαλασσέλης, Γεωργούτσος (50′ Μαρινάγης), Θαλασσέλης (70′ Νικολαΐδης), Κωνσταντάκης, Καραούζας, Χρηστάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet