Η ομάδα-θαύμα του Αντ. Ταβερνάρη δεν σταματά με τίποτε
Αθλητισμός

Η ομάδα-θαύμα του Αντ. Ταβερνάρη δεν σταματά με τίποτε

Δίκαια τα πανηγύρια στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, καθώς η ομάδα των Παίδων προκρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, νικώντας τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 1-0.

Η περιγραφή που ακολουθεί είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Μεγάλες στιγμές ζούμε για μία ακόμα χρονιά με την ομάδα Παίδων του Απόλλωνα, που πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ όπου και θα υπερασπιστεί το στέμμα της!

Πάει το Χαϊδάρι (4-0), πάει η Νέα Σμύρνη (2-0), πάει και ο Ατρόμητος Χαλανδρίου (1-0)… Η ομάδα-θαύμα του Αντώνη Ταβερνάρη δείχνει και φέτος ασταμάτητη και έπειτα από μια τρελή πορεία όλη τη σεζόν, με ρεκόρ 23 νίκες, 2 ισοπαλίες, 0 ήττες και τέρματα 98 υπέρ, 7 κατά, θα παίξει μετά το Πάσχα τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό της (πέρσι 2-0 τον Α.Ο. Ιλίου), με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Λυκόβρυση.

Το παιχνίδι με τον «συμπολίτη» Ατρόμητο ήταν a priori δύσκολο, αφού επρόκειτο για τις δύο καλύτερες επιθέσεις της ΕΠΣΑ, η ομάδα μας δεν είχε ήττα και ο αντίπαλος μόνο μία. Το κλειδί ωστόσο ήταν ότι η δική μας διαθέτει και την καλύτερη άμυνα…

Ντέρμπι το πρώτο ημίχρονο, από μία φάση η κάθε ομάδα, προσεκτικές και οι δύο και αγχωμένες. Στην αρχή δεχθήκαμε πίεση, αλλά στη συνέχεια το ισορροπήσαμε και υπερτερούσαμε σε μονομαχίες και τρεξίματα.

Σε τέτοια παιχνίδια και μάλιστα ημιτελικούς, είναι δύσκολο να δει κανείς θέαμα. Λίγες οι συνεργασίες, από μία εξ αυτών προήλθε και το καθοριστικό, όπως αποδείχθηκε, γκολ. Ήταν το 20ό λεπτό, με τον αριστερό μας μπακ Κιτσόπουλο να ανεβαίνει ψηλά, να γυρίζει την μπάλα και τον Παπαδάκη να αδειάζει τον αντίπαλο στόπερ, γράφοντας με σουτ το 1-0.

Άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν όλο Απόλλων. Τέσσερις φορές αγγίξαμε το 2-0 (τις τρεις από τη μικρή περιοχή, η μία βρήκε δοκάρι), ενώ αντίθετα ο Ατρόμητος δεν απείλησε καθόλου. Για μία ακόμα φορά έπαιξαν ρόλο ο σταθερός ρυθμός και το μεγάλο ρόστερ, δεδομένου ότι ακόμα και όταν γίνονται αλλαγές, δεν υπάρχει διαφορά.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου, πιθανότατα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Προφανώς, θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση, προκειμένου όλοι οι φίλοι της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να συμπαρασταθούν στα παιδιά που για άλλη μια φορά μας κάνουν υπερήφανους!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Μαζέτας (50΄ Δερμιτζάκης/65΄ Παπαγεωργίου), Αντωνόπουλος, Ανδρινόπουλος, Κιτσόπουλος, Κανέλλος, Παπαδάκης (69΄ Ράππος), Σπανός, Ζιγγιρίδης (45΄ Πάνου/69΄ Πανδής), Ζαχάκος (25΄ Χατζής), Οικονόμου (60΄ Χαρλαύτης).

Δήλωση Αντώνη Ταβερνάρη (προπονητής της ομάδας, υπεύθυνος της Ακαδημίας)

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που ήταν όλοι σοβαροί και μαχητικοί όλη τη χρονιά και καταφέρνουν και σπάνε πολλά ρεκόρ. Επίσης, να πω ότι η ομάδα έχει τρομερά αθλητική συμπεριφορά… Τα παιδιά δεν τσακώνονται, δεν διαμαρτύρονται, δεν ειρωνεύονται αντιπάλους, ακόμα και σε μεγάλα σκορ. Παίζουν το παιχνίδι τους, έχουν τον στόχο τους και μάλλον τα καταφέρνουν μέχρι τώρα.

Στον τελικό θα είναι γιορτή και θα ήθελα να παρακαλέσω όσους θα είναι στην κερκίδα να απολαύσουν το παιχνίδι με ηρεμία… Τα παιδιά μας, έτσι κι αλλιώς, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν καλά από μόνοι τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet