Η Πεύκη νίκησε τον ΑΟΚ Χαλανδρίου και πάει στον τελικό της Α΄ ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Η Πεύκη νίκησε τον ΑΟΚ Χαλανδρίου και πάει στον τελικό της Α΄ ΕΣΚΑ

Η Πεύκη ήταν αυτή που «σφράγισε το εισιτήριό» της για την τελική φάση των φετινών πλέι οφ της Α΄ ΕΣΚΑ Ανδρών, μετά τη μεγάλη νίκη της, με 73-67 στην παράταση (61-61 στην κανονική διάρκεια), επί του ΑΟΚ Χαλανδρίου. Έτσι, έκαναν το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη στον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός Ν.Φ. – Διαγόρας Δρυοπιδέων, που αγωνίζεται σήμερα, με τους παίκτες του Διαγόρα να προηγούνται με 2-1.

Οι παίκτες των ΣγούρουΨυχουντάκη «πήραν κεφάλι» και στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου ισοφαρίστηκαν από τους «Χαλανδραίους», οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάνε τη σειρά των τελικών στην πέμπτη αναμέτρηση.

«Αγώνας για γερά νεύρα σήμερα, με εναλασσόμενες διακυμάνσεις του σκορ πότε υπέρ της ομάδας μας, πότε υπέρ της Πεύκης, με διαφορές που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν ξεπέρασαν τους 3 πόντους. Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν ψυχωμένα στην άμυνα και δυσκόλεψαν καθοριστικά τα επιθετικά ατού των αντιπάλων, όμως το άγχος για την κατάκτηση τη νίκης συνέβαλε στο να χαθούν τουλάχιστον 10 σίγουρα λέι απ και να υπάρξει χαρακτηριστική αστοχία στα σουτ των περιφερειακών». Με αυτόν τον τρόπο δίνει την «κεντρική ιδέα» του αγώνα η ομάδα του Χαλανδρίου με ανάρτησή της στο facebook.

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Φραγκούλη, Αντωνιάδης.
Δεκάλεπτα: 14-17, 29-32, 45-49, 61-61 (κ.α.), 67-73.

ΑΟΚ Χαλάνδρι (Γιαννάκης, Στεφανάκης): Aρσενίδης 2, Δανάσκος 3 (1), Σβορώνος 1, Βαρσάμος 9 (1), Σπανίδης, Δημητριάδης 10, Παπαδημητράκης, Παπακωνσταντίνου 5 (1), Μορφονιός 15 (1), Αμπελάς 17 (1), Πουλής 5 (1), Κούτσιος.
Πεύκη (Σγούρος, Ψυχουντάκης): Τσιουμπρής 8 (1), Εμίρης 22 (4), Κοκκινάκης, Γαπκιάδης 7 (1), Κουκάκης 12 (1), Κυριαζόπουλος 6 (1), Κορωνίδης 12 (1), Μπαρμπαρής 6, Δημάκος, Κεχρής, Δρικόγιας, Νικολαΐδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet