Συντριβή του Απόλλωνα Χαλανδρίου από τον Άγιαξ Ταύρου με 6-1
Αθλητισμός

Συντριβή του Απόλλωνα Χαλανδρίου από τον Άγιαξ Ταύρου με 6-1

Επίδειξη δύναμης από τον Άγιαξ Ταύρου επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου, στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο «χορός» των γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε στο 10΄ με τον Ερμάλ και συνεχίστηκε στο 13΄ με τον Θεοφάνους, στο 42΄  με τον Πούλιο, στο 48΄ με τον Κοντοπάνο, στο 75΄ με τον Κτενά και στο 78΄ πάλι με τον Κοντοπάνο. Είχε μεσολαβήσει στο 52΄ το μοναδικό γκολ των φιλοξενουμένων με τον Βλογιαννίτη.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων γνώρισε τη συντριβή με 6-1 και τερμάτισε 9ος, έχοντας συγκεντρώσει με 40 βαθμούς.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας, το… βαρύ αποτέλεσμα σχολιάζεται ως εξής:

Εσφαλμένες εντυπώσεις άφησε η ομάδα μας στο κλείσιμο του πρωταθλήματος. Όχι τόσο με την εμφάνισή της, όσο με το σκορ με το οποίο ηττήθηκε από τον δευτεραθλητή Άγιαξ Ταύρου.
Σίγουρα στον Απόλλωνα φανταζόμασταν διαφορετικά την τελευταία αγωνιστική και ελπίζαμε να δείξουμε το ανταγωνιστικό πρόσωπο που μας χαρακτήρισε σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη και ό,τι και να λέμε τώρα για τις πραγματικά πολλές επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα ή για την αποτελεσματικότητα του Άγιαξ, απόρροια και της δεδομένης ποιότητας ορισμένων παικτών του, μάλλον ακούγεται γραφικό, από τη στιγμή που το σκορ είναι αυτό που είναι.

Η ομάδα μας μείωσε προσωρινά σε 4-1 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Βλογιαννίτη, έπειτα από μπαλιά ακριβείας του Παπαδόπουλου και μπορεί σε όλο το παιχνίδι να έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις και να απείλησε την αντίπαλη εστία, ωστόσο ανασταλτικά είχε σαφές πρόβλημα και οδηγήθηκε έτσι σε μία πολύ βαριά ήττα. Μια ήττα με την οποία αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αμαυρώσαμε ως ένα βαθμό τις καλές εντυπώσεις που αφήσαμε μέσα στο 2016.

Το να σταθούμε περισσότερο σε ένα σίγουρα δυσάρεστο, πλην όμως βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, δεν έχει πολύ νόημα. Προφανώς μας πληγώνει και μας προβληματίζει, ωστόσο αυτό που έχει πια βαρύνουσα σημασία για την ομάδα μας είναι η επόμενη μέρα.

Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να τεθούν στόχοι. Να μπει ένα πλάνο, να γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι (διοίκηση-προπονητές-παίκτες) ποιο είναι αυτό, να συμφωνήσουν ότι θα το υπηρετήσουν πιστά και σε κοινή γραμμή και η ομάδα, κάπως έτσι, να προσπαθήσει να ξεφύγει από τη στασιμότητα που τη χαρακτηρίζει εδώ και δύο χρόνια. Να κάνει ένα βήμα μπροστά, να εξελιχθεί.

Δύσκολο; Δύσκολο. Ανέφικτο; Με τις συνθήκες που υπάρχουν στον Απόλλωνα, όχι. Όρεξη να υπάρχει, φιλοδοξία, ομοψυχία, πνευματική και σωματική υγεία και τον δρόμο θα τον βρούμε.

Άγιαξ Ταύρου: Ηρακλής, Λέκκας, Μιχαηλίδης (40 λ.τρ. Κοντοπάνος), Γεωργακόπουλος, Μπίζι, Ασλανίδης, Ερμάλ, Σιώζος, Πούλιος (61΄ Μάρκος), Θεοφάνους (61΄ Γερακάρης), Κτενάς.

Απόλλων Χαλανδρίου: Σύρακας, Βλάχος, Παπαδόπουλος (89΄ Γιαννόπουλος), Γαλανόπουλος, Κούκος, Τσεσμελής, Παναγιώτου, (70΄ Κανδεράκης), Μαρέντης, Βλογιαννίτης (80΄ Κανέλλος), Μήτρου, Κούρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet