Συνεχίζεται με αθλητικό τουρνουά το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Συνεχίζεται με αθλητικό τουρνουά το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και αθρόα προσέλευση το 1ο σκέλος του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2016 με τη βοήθεια του Δήμου Χαλανδρίου, της Φιλαρμονικής και των Σχολικών Επιτροπών.

Τώρα ξεκινά το αθλητικό τουρνουά του Φεστιβάλ.

Το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τα καλλιτεχνικά δρώμενα των μικρών παιδιών του νηπιαγωγείου, που, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, «όχι μόνο ανέδειξαν τη χάρη της ηλικίας τους, αλλά και το ταλέντο και την τσαχπινιά τους, με διάφορες θεατρικές και μουσικο-χορευτικές παραστάσεις. Τα παιδιά του Δημοτικού γέμισαν με υπέροχες μελωδίες από τις κιθάρες τους την κατάμεστη Ρεματιά και ανέβασαν το κέφι στους παριστάμενους, τόσο με σύγχρονους όσο και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, εκπλήσσοντας μας με το θεατρικό τους ταλέντο σε έξι διαφορετικά θεατρικά μέσα στο τριήμερο κατά το οποίο ο Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου φρόντισε να δροσίσει το φιλοθεάμον κοινό».

Τέλος, τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου απέδειξαν πως ακόμα και εν μέσω εξεταστικής περιόδου, όχι μόνο έχουν το σθένος να διεκδικούν μια καλή βαθμολογία, αλλά έχουν απεριόριστη δύναμη ψυχής να παρουσιάσουν σε μοναδική εκτέλεση χορούς από τις χαμένες πατρίδες του Πόντου, καθώς και άλλους νησιώτικους χορούς.

Κλείνοντας τις συμμετοχές τους το κοινό απήλαυσε δυο εκπληκτικά θεατρικά της «Ακρόασης» σε διασκευή ενός έργου του Neil Simon και της ανεπανάληπτης «Γκόλφω Forever», της οποίας και το τελευταίο μέρος μπορούν να το απολαύσουν όλοι το βράδυ της 22ας Ιουνίου στον χώρο του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου.

Κι όμως το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά μόλις ξεκίνησε!

Σειρά τώρα έχουν τα αθλητικά δρώμενα στα οποία η Ένωση Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου προσκαλεί το ερχόμενο τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου 2016, στις 17:30, στο ανοιχτό γήπεδο του πάρκου της Τούφας Χαλανδρίου (Τυμφρηστού & Ιωαννίνων), με τουρνουά καλαθοσφαίρισης με ομάδες από Δημοτικά Σχολεία καθώς και επιδείξεις πολεμικών τεχνών και ρυθμικής γυμναστικής.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της Ένωσης «το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει δράση και πολύ πολύ κόσμο! Να είστε όλοι εκεί!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet