Επιτυχημένα τα «Ευριπίδεια 2016»
Αθλητισμός

Επιτυχημένα τα «Ευριπίδεια 2016»

Δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα φετινά «Ευριπίδεια» του Δήμου Χαλανδρίου. Η πρώτη, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 με τους 1ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης και η δεύτερη, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 με τους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου.

Στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης πήραν μέρος 170 αθλητές και αθλήτριες από έξι Δήμους, ενώ στους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου πήραν μέρος 260 μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης δημοτικού από όλα τα σχολεία του Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, τους χορηγούς των αγώνων Όμιλος Υγεία και Ευρωπαϊκή Πίστη για τη συνδρομή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Επίσης, ευχαριστεί τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού καθώς και τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Φιλαρμονικής του Δήμου, που συνέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο στη διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος, όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους διευθυντές, τους γυμναστές, και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων του Χαλανδρίου που συμμετείχαν στους αγώνες και ανανεώνουν το ραντεβού για του χρόνου.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet