Αναβάλλεται η παρουσίαση της μελέτης κορεσμού ΚΥΕ στο κέντρο Χαλανδρίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αναβάλλεται η παρουσίαση της μελέτης κορεσμού ΚΥΕ στο κέντρο Χαλανδρίου

Αναβάλλεται από τον Δήμο Χαλανδρίου η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 παρουσίαση της μελέτης κορεσμού του κέντρου του Χαλανδρίου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και των τριών κανονιστικών διατάξεων που αφορούν στο κέντρο της πόλης.

Η αναβολή επήλθε, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Προσχολικής Αγωγής, Κωνσταντίνου Γερολυμάτου, λόγω «της διενέργειας του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και της ανάγκης προσαρμογής του μηχανισμού της διοικητικής μηχανής του Δήμου, καθώς και του γεγονότος ότι στο κλίμα που υπάρχει θα αδυνάτιζε η οποιαδήποτε συζήτηση για τα θέματα των κανονιστικών και της μελέτης κορεσμού ΚΥΕ».

Παράλληλα, αναβάλλεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης που θα συζητούσε το θέμα την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Λόγω των ανωτέρω αναβολών, τα ζητήματα των ανωτέρω κανονιστικών διατάξεων δεν θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου 2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet