Ξεκίνησε το έργο κατασκευής της Φραγκοκλησιάς
Ποιότητα Ζωής

Ξεκίνησε το έργο κατασκευής της Φραγκοκλησιάς

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή της οδού Φραγκοκλησιάς, προϋπολογισμού 202.623,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης στις 12/02/2014, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλανδρίου. Το πολυαναμενόμενο αυτό διαδημοτικό έργο, το οποίο θα συμβάλλει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής, συγχρηματοδοτείται από τους Δήμους Χαλανδρίου (με συμμετοχή 53,6%) και Αμαρουσίου (με συμμετοχή 46,4%).

Την μελέτη του έργου εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου. Το υπό διαμόρφωση τμήμα της οδού Φραγκοκλησιάς από τη Λεωφόρο Πεντέλης έως το υφιστάμενο τμήμα της οδού Φραγκοκλησιάς θα παραδοθεί στην κυκλοφορία εντός έξι μηνών.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες οδοστρωσίας, συμπλήρωσης των υφιστάμενων κρασπεδόρειθρων, κατασκευής πεζοδρομίου στη βόρεια πλευρά της οδού, κατασκευής αγωγού όμβριων υδάτων, κατασκευής φρεατίων υδροσυλλογής και σύνδεσής τους με τον υφιστάμενο και τον υπό κατασκευή αγωγό όμβριων, ηλεκτροφωτισμού, φύτευσης στην αριστερή πλευρά της οδού, σήμανσης και διαγραμμίσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet