Διευκρινίσεις Κ. Γερολυμάτου για Τεχνική Υπηρεσία & ανάρτηση πολεοδομικής μελέτης
Ποιότητα Ζωής

Διευκρινίσεις Κ. Γερολυμάτου για Τεχνική Υπηρεσία & ανάρτηση πολεοδομικής μελέτης

Με αφορμή κάποια συμβάντα που έλαβαν χώρα κατά την έναρξη της διαδικασίας ανάρτησης του σχεδίου της Πολεοδομικής Μελέτης της περιοχής Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Γερολυμάτος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μια σειρά από μη αποδεκτά γεγονότα που συνέβησαν χθες κατά την έναρξη της διαδικασίας ανάρτησης του σχεδίου υποχρεώνουν να τοποθετηθούμε για μια σειρά πράγματα που φαίνεται ότι δεν είναι σαφή:

1. Η τεχνική υπηρεσία του 2016 είναι μία διάφανη υπηρεσία. Δεν έχει απολύτως τίποτα να κρύψει. Αν αυτό ισχύει στο σύνολο της δραστηριότητάς της ισχύει 10 φορές για την μελέτη ένταξης.

2. Οποιαδήποτε απορία  – ένσταση  – ερώτημα τόσο οι συνάδελφοι μηχανικοί του τμήματος Σχεδίου Πόλης, όσο και οι μελετητές του σχεδίου, είναι πρόθυμοι να την συζητήσουν και να τη διεκπεραιώσουν: η τεχνική υπηρεσία και έτοιμη είναι και επάρκεια έχει και διάθεση έχει να ικανοποιήσει αυτόν τον ρόλο ανεξάρτητα του ποιος είναι αυτός που ρωτάει.

3. Με βάση αυτό, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές συμπεριφορές που διαμορφώνουν σκηνικό έντασης σε ένα θέμα που στην παρούσα φάση είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο σαν διαδικασία. Ειδικά αν προέρχονται από αιρετούς. Στερείται νοήματος κάποιοι να αρνούνται να συζητήσουν με τον αντιδήμαρχο της Τ.Υ. και να δημιουργούν συνθήκες μη λειτουργικές στη διαδικασία διαπληκτιζόμενοι με απλούς υπαλλήλους, πολλές φορές για ζητήματα που δεν μπορούν και οι ίδιοι να καταλάβουν.

Η διαδικασία της ανάρτησης θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα κανονικά. Με τον ίδιο τρόπο που έγινε και την πρώτη μέρα.

Εκ μέρους της διοίκησης

Γερολυμάτος Κώστας
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet