800 νέοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετήθηκαν στο Χαλάνδρι
Ποιότητα Ζωής

800 νέοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετήθηκαν στο Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της παροχής των υπηρεσιών καθαριότητας που πραγματοποιείται από την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, προέβη στην προμήθεια 800 νέων κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων ο καθένας.

Η παράδοση των κάδων στον Δήμο, από ελληνική εταιρεία η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ανακηρύχθηκε μειοδότης έπειτα από διενέργεια διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 2015 και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Οι νέοι κάδοι αντικαθιστούν τους υφιστάμενους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου. Η τοποθέτησή τους έχει ολοκληρωθεί.

Από τους κάδους που αποσύρθηκαν, ένα ποσοστό θα χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, για ανταλλακτικά και οι υπόλοιποι θα επισκευασθούν για να τοποθετηθούν όπου κρίνεται απαραίτητο. Η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων λύνει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ένα σημαντικό πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνούν όλοι οι Δήμοι της χώρας, είναι μεγάλη υπόθεση που o Δήμος μας -μέσω της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης- προσπαθεί αποτελεσματικά να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες, προς τους πολίτες, υπηρεσίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet