Δράση Let΄s Do It… Χαλάνδρι
Ποιότητα Ζωής

Δράση Let΄s Do It… Χαλάνδρι

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενεργό κοινωνική προσφορά και δράση, συμμετέχει για πρώτη χρονιά, στη δράση «Let΄s Do It Greece», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2016.

Δράση από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων ΧαλανδρίουΗ συγκεκριμένη εθελοντική εκστρατεία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες που δραστηριοποιούνται σε εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός είναι να αφιερώσουμε αυτή την ημέρα, στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας και να αναδείξουμε την εθελοντική προσφορά στο τόπο μας, σε μια κοινή προσπάθεια.

Έτσι η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους, την Κυριακή 17 Απριλίου να συγκεντρωθούν στον αίθριο χώρο του Μετρό της στάσης Χολαργού, από την πλευρά του Χαλανδρίου, όπου, από τις 10:30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί ένα μεγάλο παιχνίδι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για παιδιά.

Στη συνέχεια όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι θα καθαρίσουν τον χώρο και θα φυτέψουν λουλούδια στις νέες νησίδες της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, ομορφαίνοντας αυτή τη γωνιά της πόλης και δίνοντας ένα μήνυμα πολιτισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet