Επέμβαση ΜΑΤ στο Χαλάνδρι – Σκληρή καταδίκη από τον δήμαρχο Σ. Ρούσσο
Κοινωνία

Επέμβαση ΜΑΤ στο Χαλάνδρι – Σκληρή καταδίκη από τον δήμαρχο Σ. Ρούσσο

Ένταση σημειώθηκε το Σάββατο 6 Μαρτίου στο Χαλάνδρι όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να επέμβουν σε συγκέντρωση ατόμων που διαμαρτύρονταν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε λαϊκή αγορά της πόλης.

Το γεγονός της επέμβασης καταδίκασε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, με σκληρή ανακοίνωση που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου κι αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή, πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στη λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές, περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.

Αν νομίζουν οι εμπνευστές της ότι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στη διαχείριση της πανδημίας, την ανεργία, τη φτώχεια, τα κλειστά μαγαζιά, να τρομοκρατήσουν ή νά διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.

Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη. Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας… 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet