Δημοπρατήθηκε το δημοτικό κυλικείο στο πάρκο Ολύμπου και Εδέσσης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δημοπρατήθηκε το δημοτικό κυλικείο στο πάρκο Ολύμπου και Εδέσσης

Στην πρώτη δημοπρασία με ανοικτή και δημόσια διαδικασία η οποία διενεργήθηκε μέχρι τώρα στον Δήμο Χαλανδρίου για την εκμίσθωση κυλικείων πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν δημοπρατήσεις και των άλλων δημοτικών κυλικείων, “με γνώμονα πάντοτε τις αρχές της διαφάνειας και ισονομίας και την ποιότητα ζωής στην πόλη”.

Η δημοπρασία αφορά στο δημοτικό κυλικείο στο πάρκο επί των οδών Ολύμπου και Εδέσσης και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, ήταν πλειοδοτική, φανερή και προφορική.

Η διενέργεια της δημοπρασίας, η οποία έγινε ενώπιον όλων των συμμετεχόντων και της Επιτροπής στα γραφεία της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης Δήμου Χαλανδρίου Φλύα Α.Ε., πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο ΠΔ 270/81 (ΦΕΚ Α΄. 77/30 – 3 – 81) «Περί καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενεργείας δημοπρασιών δι΄ εκποίησιν η εκμίσθωσιν πραγμάτων των δήμων και κοινοτήτων».

Είχαν προηγηθεί οι νόμιμες δημοσιεύσεις σε μία ημερήσια και μία τοπική εφημερίδα, καθώς και οι αναρτήσεις στη Διαύγεια και στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου και της «Φλύα». Στη δημοπρασία υποβλήθηκαν πέντε συμμετοχές, εκ των οποίων αποσύρθηκε  η μία υποψήφια, λόγω του θέματος αθέμιτου ανταγωνισμού που θα δημιουργούσε η συμμετοχή της.

Κατά την ημέρα της δημοπρασίας κατατέθηκαν δημόσια οι προσφορές οι οποίες βελτίωσαν κατά πολύ το αρχικό όριο ελάχιστου μηνιαίου μισθώματος των 1.200 ευρώ, το οποίο είχε τεθεί από τη διακήρυξη, με τελικό ποσό μηνιαίου μισθώματος δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800) ευρώ, το οποίο προσφέρθηκε από τον πρώτο πλειοδότη.

Για την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και τη σύναψη της σχετικής σύμβασης θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του Δήμου Χαλανδρίου, της Δημοτικής Επιχείρησης και των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet