Σεμινάρια διά ζώσης ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Πολύτεχνο
topolytexno.gr
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σεμινάρια διά ζώσης ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Πολύτεχνο

Το Πολύτεχνο μπαίνει στον εικοστό χρόνο λειτουργίας του και θα είναι και πάλι κοντά σας, παρέχοντας τα σεμινάριά του στον χώρο του, διά ζώσης (ή εκπαίδευση θα συνεχιστεί με αυξημένα μέτρα προστασίας (μικρότερος αριθμός ατόμων ανά σεμινάριο, τήρηση αποστάσεων και κανόνων υγιεινής στον χώρο του), αλλά και με δυνατότητα, για όσους το επιθυμούν, παρακολούθησης σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία θα παρέχεται διαδικτυακά.

Το εκπαιδευτικό υλικό από τους άρτια καταρτισμένους εισηγητές είναι κατάλληλο, τόσο για την διά ζώσης, όσο και για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τα σεμινάρια παρέχουν πλούσιο υλικό από την σύγχρονη βιβλιογραφία και αρθρογραφία. Παρέχεται ακόμη βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία μπορεί να αποσταλεί και ηλεκτρονικά.

Σκοπός του Πολύτεχνου είναι να διαμορφώνει τα σεμινάρια του βασισμένα στις δικές σας ανάγκες, για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, ώστε να συζητήσετε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας και να πάρετε προτάσεις σε επιλογές και λύσεις σε εκπαιδευτικό και οικονομικό επίπεδο.

«Το Πολύτεχνο και οι συνεργάτες του έχουν την ευαισθησία και την κατανόηση να σας υποστηρίξουν στην κοινή μας πορεία» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet