Άλλαξε ο αριθμός κλήσης στη «Γραμμή Δημότη» Δήμου Χαλανδρίου σε 214 2147040
Κοινωνία

Άλλαξε ο αριθμός κλήσης στη «Γραμμή Δημότη» Δήμου Χαλανδρίου σε 214 2147040

Ο αριθμός κλήσης στη «Γραμμή Δημότη» του Δήμου Χαλανδρίου άλλαξε και νέος αριθμός είναι: 214 2147040, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η «Γραμμή Δημότη» υποδέχεται τα αιτήματα των πολιτών Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8:00 έως τις 22:00. υποδέχεται τα αιτήματα των πολιτών Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8:00 έως τις 22:00

Τα αιτήματα των πολιτών καταγράφονται και αποστέλλονται απευθείας στις αρμόδιες διευθύνσεις για τη διεκπεραίωσή τους, αναφέρει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι η πορεία διευθέτησής τους παρακολουθείται και ο αιτών/ουσα ενημερώνεται για την έκβασή τους.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι η «Γραμμή Δημότη» λειτουργεί σε συνδυασμό με τη διαδραστική εφαρμογή «Chalandri report», για την ανοιχτή και αποτελεσματική επικοινωνία των πολιτών με τον Δήμο Χαλανδρίου, ενώ η εφαρμογή επιτρέπει στους πολίτες να καταγράφουν αιτήματα ή προτάσεις και να τα συνοδεύουν με το φωτογραφικό υλικό που κρίνουν αναγκαίο.

Η εφαρμογή «Chalandri report» είναι προσβάσιμη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι αιτούντες επιβεβαιώνουν απλά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πατώντας στον σύνδεσμο που θα τους αποσταλεί σε αυτήν, αμέσως μετά την υποβολή του θέματός τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet