Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κεχαγιόγλου
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κεχαγιόγλου

Έφυγε από τη ζωή χθες, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, ο Νίκος Κεχαγιόγλου, άνθρωπος που επί σειρά ετών ασχολούταν με τα κοινά στον Δήμο Χαλανδρίου.

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης κατά την περίοδο 1987-1990 και υπήρξε ένας εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών «Ρίζες».

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, στις 17:00, στον Ι.Ν. Αγίας Άννης Χαλανδρίου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η πόλη μας έχασε χθες έναν πολύτιμο άνθρωπο. Ο Νίκος Κεχαγιόγλου αποχώρησε ξαφνικά και αθόρυβα, αφήνοντας στους δικούς του το αίσθημα της βαριάς απώλειας και στην πόλη μια σημαντική προσφορά. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με την ανυπόκριτη ευγένεια της μικρασιατικής καταγωγής του, τιμήθηκε επί σειρά πολλών ετών με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και κατάφερε στη μακρόχρονη πορεία του στα κοινά της πόλης να κερδίσει τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων. Τη δύσκολη αυτή ώρα, η οικογένειά του που τόσο αγάπησε, ας ξέρει πως η πόλη θα βρει τρόπο να θυμίζει στους νεώτερους το γόνιμο πέρασμα του Νίκου Κεχαγιόγλου από τη ζωή.

Ο Σύνδεσμος «Ρίζες» ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το ακόλουθο μήνυμα:

Δυστυχώς σήμερα ο σύλλογος μας έγινε φτωχότερος. Σήμερα πήγε να συναντήσει τους προγόνους μας στον παράδεισο, ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου μας ο Κύριος Νίκος Κεχαγιόγλου!!!
Ο Κύριος Νίκος Κεχαγιόγλου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Συνοικισμό Χαλανδρίου… με καταγωγή από το Μελί Ερυθραίας της Σμύρνης και από το Χριστιανοχώρι Μικράς Ασίας, ένας εκ των ιδρυτών του Μικρασιατικού μας συλλόγου ΡΙΖΕΣ. Ήταν καλός οικογενειάρχης και άνθρωπος με έντονη ενασχόληση με τα κοινά και τα προβλήματα του Χαλανδρίου, διετέλεσε επί χρόνια αντιδήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο Σύλλογός μας θα παραστεί στην κηδεία του την Πέμπτη, στις 17:00, στην Αγία Άννα Χαλανδρίου και του ευχόμαστε να έχει Καλό Παράδεισο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καλή δύναμη και κουράγιο!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet