Αδιάκοπη η στήριξη των επιχειρήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Αδιάκοπη η στήριξη των επιχειρήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου

Αδιάκοπη είναι η συνδρομή των τοπικών -και όχι μόνο- επιχειρήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου, με παράδοση αγαθών ή δωροεπιταγών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» (Αγ. Παρασκευής 111) παραμένει έμπρακτα και σταθερά στο πλευρό της δομής, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό, παραδίδει σε τρίμηνη βάση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δωροεπιταγές, για την κάλυψη αναγκών των ωφελούμενων.

Στους σταθερούς υποστηρικτές της δομής παραμένει και το ιχθυοπωλείο η «ΡΑΦΗΝΑ» (Αγίας Παρασκευής 9) που προσφέρει κατεψυγμένα ψάρια, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα της δομής για συνδρομή και η εταιρεία ΛΑΒΔΑΣ Α.Ε., προσφέροντας μεγάλη ποσότητα σε καραμέλες, τις οποίες παρέλαβε το αυτοκίνητο του Παντοπωλείου, από την αποθήκη της εταιρείας στα Άνω Λιόσια.

«Είναι συγκινητική η σταθερή φροντίδα με την οποία περιβάλλουν τη δομή οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως είναι συγκινητική και η άμεση απόκριση στα αιτήματά μας επιχειρήσεων εκτός Χαλανδρίου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά εκ μέρους των 1.200 ωφελούμενων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet