Αθωώθηκε ο δήμαρχος Χαλανδρίου
Κοινωνία

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Χαλανδρίου

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, από την κατηγορία περί παράβασης καθήκοντος σε δίκη που διεξήχθη σήμερα, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος Χαλανδρίου σημειώνει:

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου, τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων που παρευρέθηκαν στο δικαστήριο, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη σημερινή απόφαση. Ιδιαίτερα τους Ν. Κωνσταντόπουλο και Στάθη Χατζόπουλο για την καθοριστική τους υπεράσπιση.

Η παραπομπή στη δικαιοσύνη με τη βαριά κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος» υπηρετούσε μια πολιτική επιλογή της προηγούμενης κυβέρνησης προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιό της για χιλιάδες απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων.

Η έμπρακτη ανυπακοή σε αυτό το σχέδιο, ήταν υποχρέωσή μας, όχι μόνο προς τους εργαζόμενους του Δήμου μας, αλλά και στους πολίτες που θα έβλεπαν να καταρρέουν κρίσιμες δημοτικές υπηρεσίες.

Ο αγώνας για τοπική αυτοδιοίκηση, επαρκώς στελεχωμένη με μόνιμο προσωπικό, χωρίς ελαστικές εργασιακές σχέσεις, ικανή να προσφέρει στους δημότες σύγχρονες και επαρκείς δημόσιες υπηρεσίες, συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet